Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Διανομή αλατιού από το Δήμο Περιστερίου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Περιστερίου με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου προχώρησαν στη διανομή αλατιού συσκευασμένου σε σακούλες για ενδεχόμενη χρήση από τους πολίτες που κατοικούν στις βόρειες περιοχές της πόλης (Χρυσούπολη, Κηπούπολη και Νέα Ζωή).

blank

Ο Δήμος Περιστερίου έχει έγκαιρα σχεδιάσει, προνοήσει και προγραμματίσει την προμήθειά του σε αλάτι, διανέμοντάς το από νωρίς το πρωί στις 4 Ιανουαρίου 2019, στις απαιτούμενες ποσότητες σε σχολεία, εκκλησίες, φορείς και πολίτες.

blank

Ήδη, έχει τεθεί σε αυξημένη εγρήγορση ο μηχανολογικός εξοπλισμός (εκχιονιστικά, αλατιέρες κ.α.) και το προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Περιστερίου για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης – παγετού, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

blank

Τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για όλο το 24ωρο: Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου (κιν. 6972666517), Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Θωμάς Ρουμπάκος (κιν. 6947966451).

blank


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Δωρεάν πρόγραμμα «Re-Set» για τη διαχείριση του άγχους

Peristerinews.gr Newsroom

Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Περιστερίου: Πρώτη διάλεξη με τον Γεώργιο Μπαμπινιώτη

Peristerinews.gr Newsroom

Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Περιστερίου: Δωρεάν στήριξη σε γυναίκες που βιώνουν βία

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment