Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Διαμαρτυρία κατοίκων για την ΕΤΕ Ανθούπολης



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από τo τραπεζικό κατάστημα στην Ανθούπολη, πραγματοποίησαν το πρωί οι κάτοικοι της περιοχής, ζητώντας να μην κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.

Ο κόσμος απαιτεί να μην κλείσει το κατάστημα, που εξυπηρετεί όχι μόνο τους κάτοικους της Ανθούπολης, αλλά και τους κατοίκους των γύρω περιοχών και ζητούν να ανακληθεί η απόφαση για το «λουκέτο» στην Τράπεζα!

Οι κάτοικοι δηλώνουν έξαλλοι γιατί δεν θα έχουν τρόπο να εξυπηρετούνται πλέον και αναφέρουν πως το κλείσιμο της συγκεκριμένης τράπεζας θα φέρει ερήμωση στην περιοχή.

Στη διαμαρτυρία παρόντες ήταν ο τ. Δημοτικός σύμβουλος Κ. Μιχαλόπουλος και ο πρόεδρος της 1ης κοινότητας Κ. Λουκόπουλος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το αναβατόριο για ΑμεΑ στο κολυμβητήριο Χωράφας είναι γεγονός!

Peristeri News

Πότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς από τις συντάξεις

Peristeri News

Συζητήθηκε από το ΣτΕ η τιμολόγηση του νερού

Peristeri News

Leave a Comment