PeristeriNews.gr
Πολιτική

Διαμαντοπούλου για Παπαδήμο: «Θα ήταν σωστότερο να πάμε σε δοκιμασμένο πρόσωπο»



Η υπουργός Ανάπτυξης, Άννα Διαμαντοπούλου εξέφρασε την άποψη ότι μετεκλογικά, σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, θα προτιμούσε τη συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης με τη συμβολή της ΔΗΜΑΡ.

Η υπουργός Ανάπτυξης, Άννα Διαμαντοπούλου σε συνέντευξή της εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ανακάμψει στις εκλογές, “πληρώνοντας βεβαίως για τα λήθη του, αλλά και πείθοντας για την αναγκαιότητα των μέτρων”, όπως είπε και πρόσθεσε ότι “δεν έχει νόημα η πόλωση στις επερχόμενες εκλογές”.

Εξέφρασε επίσης την άποψη ότι μετεκλογικά, σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, θα προτιμούσε τη συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης με τη συμβολή της ΔΗΜΑΡ, αλλά επεσήμανε ότι “εφόσον οι πολίτες επιλέξουν διαφορετικά, τότε στο ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αυτή θα πρέπει να βασίζεται σε προγραμματική συμφωνία”.

Τέλος, τάχθηκε, εμμέσως πλην σαφώς, υπέρ του να παραμείνει επικεφαλής μιας ενδεχόμενης κυβερνητικής συνεργασίας ο σημερινός πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, λέγοντας ότι “θα ήταν σωστότερο να πάμε σε δοκιμασμένο πρόσωπο”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Leave a Comment