PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Διακόπηκε η δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη


Για τις 17 Ιουλίου 2018 διακόπηκε η δίκη για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, καθώς απουσίαζε για λόγους υγείας ο συνήγορος του κατηγορουμένου.

Όπως ανέφερε η εισαγγελέας, η απουσία του δεν είναι προσχηματική, ενώ στο δικαστήριο εστάλη και ιατρική γνωμάτευση που βεβαίωνε τα προβλήματα υγείας του συνηγόρου.

«Αν η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι το έκανα εγώ τότε να με δικάσετε ακόμη και χωρίς συνήγορο», είπε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της εφοριακού.

Για άλλη μια φορά οι συγγενείς του θύματος επιτέθηκαν με ύβρεις και κατάρες σε βάρος του κατηγορούμενου, ο οποίος οδηγήθηκε στο δικαστήριο κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

«Θέλω να ξέρετε εγώ θα τον σκοτώσω και πεθαμένος να είμαι» είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης εφοριακού εξαπολύοντας επίθεση στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Ν. Παρασκεύοπουλο, αναφέροντας πως με το δικό του νόμο ο 58χρονος αποφυλακίστηκε και στη συνέχεια δολοφόνησε την κόρη του.

«Όσες διακοπές και να γίνουν εγώ θα έρχομαι εδώ μέχρι να μας πει την αλήθεια. Γιατί παρακολουθούσε το παιδί μου που ήταν άγγελος και αν είχε συνεργό» ανέφερε η μητέρα του θύματος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Leave a Comment