PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Διακοπή στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη



Σε διακοπή οδηγήθηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη μετά από ένταση που επικράτησε μεταξύ των δικηγόρων.

Η τοποθέτηση της -εκ των δικηγόρων του Πέτρου Φιλιππίδη- Κικής Μπακιρτζίδου που αντιτάχθηκε στο αίτημα δύο εκ των καταγγελλουσών να καταθέσουν κεκλεισμένων των θυρών ήταν αυτή που ηλέκτρισε την ατμόσφαιρα.

Η συνήγορος είπε απευθυνόμενη στις καταγγέλλουσες: «Εκτείθεστε κύριες μου ποικιλοτρόπως και δεν μπορείτε να έρχεστε να ρίχνετε εκ των υστέρων δάκρυα στο ποινικό ακροατήριο».

Με το που ολοκλήρωσε τη φράση της η συνήγορος, ήρθε η εκνευρισμένη αντίδραση του συνηγόρου των δύο θυμάτων, Αλεξάνδρου Μίντζια, ο οποίος φώναξε «ντροπή, δεν σέβεστε τα θύματα», με το δικαστήριο να διακόπτει, ώστε να μην συνεχιστεί η έντονη αντιπαράθεση.

Η πλευρά του ηθοποιού αντιτάσσεται στην κεκλεισμένων των θυρών εξέταση των δύο γυναικών. Ο έτερος συνήγορος του κατηγορούμενου Μιχάλης Δημητρακοπουλος είχε αναφέρει νωρίτερα ότι «ο κανόνας σε μια ποινική δίκη είναι η δημοσιότητα. Όλη η δικογραφία ήταν καθημερινά στα πρωινάδικα, στις μεσημεριανές εκπομπές. Τα πάντα είχαν διακινηθεί σε φωτοτυπία. Κάποιες έδωσαν συνεντεύξεις και το δημοσιοποίησαν από μόνες τους. Τότε δεν είχαν ψυχικό βάρος και άγχος; Υπάρχουν δημοσιεύματα που στο σύνολο τους κακοποιούν τον κατηγορούμενο. Θα ακουστεί και η φωνή του Πέτρου Φιλιππιδη. Οι τρεις καταγγέλλουσες είναι όλη η δικογραφία. Δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας. Αν γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρχει μια άλλη δίκη, κακοποιητική της πραγματικότητας».

Νωρίτερα, με την έναρξη της διαδικασίας, ο συνήγορος της γυναίκας που έχει καταγγείλει βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ζήτησε η κατάθεσή της να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω σοβαρότατων αδικημάτων. «Υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω διασυρμού της» είπε ο συνήγορός της, ενώ το ίδιο αίτημα υπέβαλε και η γυναίκα που τον καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού σε αυτοκίνητο το 2014.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος ηθοποιός μετήχθη το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, όπου εκδικάζεται η υπόθεση. Ο ηθοποιός ανέβηκε με ασανσέρ από το κυλικείο, ενώ παρόντες στο δικαστήριο ήταν η σύζυγός του και ο γιος του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σεισμός 2,4 Ρίχτερ έγινε αισθητός στην Αθήνα

Peristeri News

Ανακαλείται δερματική αλοιφή από τον ΕΟΦ

Peristeri News

Λήξη συναγερμού με τον ταμπουρωμένο άντρα στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment