Πολιτιστικά

Διαγράφηκαν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών Φιλιππίδης, Κιμούλης, Χαϊκάλης

Μετά από σύσκεψη το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) αποφάσισε ομόφωνα την οριστική διαγραφή των Πέτρου Φιλιππίδη, Γιώργου Κιμούλη και Παύλου Χαϊκάλη.

Το ΣΕΗ πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής (10/04) γενική συνέλευση για τους τρεις ηθοποιούς, με κεντρικό θέμα την οριστική τους διαγραφή από το Σωματείο, μετά από τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν κατατεθεί εις βάρος τους στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Η απόφαση των μελών ήταν κατά πλειοψηφία σε μια σύσκεψη που διήρκεσε 5 ώρες, ενώ κάθε υπόθεση εξετάστηκε ξεχωριστά.

Ιδιαίτερα έντονη ήταν η στιγμή που ακούστηκαν οι καταγγελίες ενώ δικαίωμα να παραβρεθούν είχαν οι Κιμούλης και Χαϊκάλης, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Τι είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Μιλώντας, πριν την έναρξη της συνεδρίασης, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, τόνισε ότι είναι πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια διαδικασία μετά την εισήγηση του πειθαρχικού οργάνου του Σωματείου.

«Η Γενική Συνέλευση θα αποφασίσει αν θα πει το ναι ή το όχι σε αυτήν την εισήγηση, για κάθε έναν ξεχωριστά. Πρώτα θα διαβαστεί η εισήγηση και μετά οι καταγγελίες που για πρώτη φορά θα ακούσουμε όλοι. Αφού διαβαστούν θα γίνει η ψηφοφορία ξεχωριστά για τον κάθε έναν ηθοποιό» ξεκαθάρισε ο κ. Μπιμπίλας επί της διαδικασίας.

Related posts

Η Φίνος Φιλμ τιμά τον Αλέκο Αλεξανδράκη

Peristeri News

Εταιρεία παραγωγής εγκαινίασαν ο Μπεν Άφλεκ με τον Ματ Ντέιμον

Peristeri News

Η επόμενη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο θα είναι η τελευταία

Peristeri News

Leave a Comment