PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Διαγραφή του Δ. Λιγομένου από τον σύνδεσμο προπονητών


Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Ποδοσφαίρου, αποφάσισε να διαγράψει τον ιδρυτή και προπονητή του Πήγασου Πατησίων, Δημήτρη Λιγομένο, μετά την σύλληψή του που έγινε την Κυριακή των Βαΐων, με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων αγοριών.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Ποδοσφαίρου, αποφάσισε να διαγράψει τον ιδρυτή και προπονητή του Πήγασου Πατησίων, Δημήτρη Λιγομένο, μετά την σύλληψή του που έγινε την Κυριακή (8/4) των Βαΐων, με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων αγοριών.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Ποδοσφαίρου, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος του συνδέσμου, Γιάννης Καλογέρας και ο γενικός γραμματέας, Φώτης Ξηρογιάννης, αναφέρονται τα εξής:
«Το Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Ποδοσφαίρου, συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση προκειμένου να εξετάσει τις σοβαρές καταγγελίες σε βάρος μέλους του συνδέσμου μας, Λιγομένου Δημήτρη, αφού ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τα ΜΜΕ. Επειδή οι πράξεις αυτές δεν συνάδουν με τον σκοπό και τον χαρακτήρα του συνδέσμου μας και κυρίως με τη διαπαιδαγώγηση αθλητών και ιδιαίτερα ανήλικων παιδιών, είναι όχι μόνο κατακριτέες και καταδικαστέες, αλλά προκαλούν αιτία αφαίρεσης του πτυχίου προπονητή και την οριστική διαγραφή από μέλος του συνδέσμου μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment