PeristeriNews.gr
Πολιτική

Διαγραφή Κουρουμπλή από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ


Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε, με απόφαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Σχετική επιστολή του κ. Τσίπρα προς τον πρόεδρο της Βουλής ανέγνωσε νωρίς το βράδυ, στο πλαίσιο της συζήτησης του προϋπολογισμού 2022, ο αντιπρόεδρος του σώματος Οδ. Κωνσταντνόπουλος.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε σε συνέχεια των αντιδράσεων που προκάλεσε αναφορά του Π. Κουρουμπλή, ο οποίος απευθυνόμενους προς την πλευρά της κυβερνητικής πλειοψηφίας είπε «δολοφονήσατε ανθρώπους ..είναι ντροπή σας».

Παρά την ένταση που προκλήθηκε ο βουλευτής δεν ανακάλεσε και λίγη ώρα μετά την ομιλία του αποχώρησε από την αίθουσα.

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος ο οποίος έκανε λόγο για αθλιότητα καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να διαχωρίσει τη θέση του

Από το ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Φίλης σημείωσε πως «εμείς κάνουμε πολιτική αντιπαράθεση» και προσέθεσε «δεν μας καλύπτουν όσα είπε ο κύριος Κουρουμπλής μέσα στο θυμό και την οργή του γιατί είχε χάσει όπως είπε φίλους του». Παράλληλα σημείωσε πως είναι υπόλογος ο πρωθυπουργός για την έκθεση Τσιόδρα και εξαπέλυσε πυρά στην κυβέρνηση για «τη διάλυση του ΕΣΥ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment