Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Διαφοροποίηση του υποψηφίου αντιπροέδρου της Χίλαρι Κλίντον

Ο υποψήφιος με το Δημοκρατικό Κόμμα για τη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τιμ Κέιν διαφοροποιήθηκε από την κίνηση της Χίλαρι Κλίντον να χαρακτηρίσει ως «χαμένους» τους ψηφοφόρους του Ντόναλντ Τραμπ, σχολιάζει το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Μιλώντας στην εκπομπή «This Week» του ABC, ο κ. Κέιν δήλωσε ότι δεν θα χαρακτήριζε «χαμένους» τους ψηφοφόρους του κ. Τραμπ. «Δεν είναι η λέξη οποία θα χρησιμοποιούσα. Δεν θα τη χρησιμοποιούσα».

Η κ. Κλίντον είχε δηλώσει σε μία αίθουσα γεμάτη από δωρητές της: «Σε μία άκομψη γενική θεώρηση, θα μπορούσες να βάλεις τους μισούς από τους υποστηρικτές του Τραμπ σε αυτό που αποκαλώ “το καλάθι με τους άθλιους”. Σωστά; Ρατσιστής, σεξιστής, ωμοφοβικός, ξενοφοβικός, ισλαμοφοβικός, ονομάστε το όπως θέλετε». Για να συμπληρώσει: «Μερικοί από αυτούς είναι σίγουρα χαμένοι».

Η κ. Κλίντον έχει από τότε δηλώσει ότι δε θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει τις λέξεις «οι μισοί», ενώ ο κ. Κέιν εξήγησε ότι μερικοί από τους υποστηρικτές του κ. Τραμπ δεν θα μπορούσαν ποτέ να μεταπειστούν για να υποστηρίξουν την κ. Κλίντον.

«Νομίζω ότι είναι μη ρεαλιστικό να πιστεύουμε ότι μερικοί άνθρωποι μπορούν ν’ αλλάξουν ριζικά τις απόψεις τους. Εάν πιστεύουν για πέντε χρόνια ότι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δεν είναι πολίτης των ΗΠΑ, όπως πιστεύει ο κ. Τραμπ, δεν νομίζω ότι μπορούν ν’ αλλάξουν άποψη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κέιν.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ισπανία: Έκτακτο πακέτο φοροελαφρύνσεων λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή

Peristeri News

Τουρκία: Επιστολή «διαμαρτυρίας» για τους Patriot στην Κάρπαθο

Peristeri News

Βόρεια Κορέα: Σαρωτική νίκη για το κόμμα του Κιμ Γιονγκ Ουν στις εκλογές

Peristeri News

Leave a Comment