PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Διαφοροποιημένα τα πλάνα απέναντι στον Κολοσσό


Τα πιο δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια με τις ομάδες που βρίσκονται στο πάνω μέρος του ταμπλό στο βαθμολογικό πίνακα, ξεκινά το Σάββατο η ανδρική ομάδα μπάσκετ.

Τα πιο δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια με τις ομάδες που βρίσκονται στο πάνω μέρος του ταμπλό στο βαθμολογικό πίνακα, ξεκινά το Σάββατο η ανδρική ομάδα μπάσκετ.

Πρώτος αντίπαλος στην πρεμιέρα του 2ου γύρου ο Κολοσσός ο οποίος μετρά μια νίκη παραπάνω (7) από το Περιστέρι και βρίσκεται στην 4η θέση.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00.

Η εβδομάδα ήταν δύσκολη για την ομάδα μας, αφού υποχρεωτικά κάποια πράγματα έπρεπε να διαφοροποιηθούν μετά την αποχώρηση του Σένσλι, ενώ δεν έλειψαν και περεταίρω προβλήματα: το ελαφρύ διάστρεμμα του Αντώνη Μάντζαρη, το κάταγμα στη μύτη του Μότσνικ και τελευταία μια ίωση που ταλαιπώρησε τον Ερνεστ Σκοτ.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είπε στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ ότι η ομάδα θα παλέψει τις αντιξοότητες, ενώ ο Ερνεστ Σκοτ δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να είναι συνεπής στο ραντεβού.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ

Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια σωστά δομημένη ομάδα. Θα παίξει μεγάλο ρόλο ο ρυθμός. Μετά την αποχώρηση του Σένσλι για οικογενειακούς λόγους εμείς υποχρεωτικά αλλάζουμε κάποια από τα πλάνα μας. Θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε σε καλή κατάσταση παρά την ελλιπή προετοιμασία μας, λόγω προβλημάτων. Εχουμε μάθει να παλεύουμε παρά τις αντιξοότητες και αυτό θα κάνουμε και με τον Κολοσσό.

ΕΡΝΕΣΤ ΣΚΟΤ

Είχαμε προβλήματα τις τελευταίες ημέρες και ένα ήταν το δικό μου αφού δε μπόρεσα να προπονηθώ καλά λόγω ίωσης. Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι θετικό ότι παίζουμε στην έδρα μας και το κοινό θα μας υποστηρίξει και θα μας βοηθήσει να έχουμε αυτοπεποίθηση. Είναι ένα παιχνίδι κρίσιμο το οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε τη σωστή κατεύθυνση που έχουμε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment