Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΔΕΘ: Κινδυνεύει λόγω της αύξησης κρουσμάτων

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ο κορωνοϊός απειλεί να χτυπήσει και τη ΔΕΘ, καθώς στο τραπέζι έχει μπει σενάριο ακύρωσης.

Η αύξηση των κρουσμάτων, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, προκαλεί προβληματισμό για τα επόμενα βήματα.

Οι τελικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν άμεσα, καθώς δεν είναι δυνατόν να στηθούν περίπτερα στην έκθεση και μετά να υπάρξει αναβολή.

Ανοιχτό πάντως είναι ο πρωθυπουργός να δώσει την «παραδοσιακή» συνέντευξη στη Θεσσαλονίκη, ξεδιπλώνοντας το επόμενο πακέτο μέτρων για τη στήριξη της οικονομίας.

Ταυτοχρόνως, οι λοιμωξιολόγοι εισηγούνται τη ματαίωσή της, κυβερνητικά στελέχη αφήνουν σχετικά υπονοούμενα αν δεν μειωθούν σύντομα τα κρούσματα και η διοίκηση του εθνικού εκθεσιακού φορέα δηλώνει ότι η προετοιμασία της 85ης ΔΕΘ «συνεχίζεται κανονικά μέχρι νεωτέρας».

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, κατά τη διάρκεια έκτακτης τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστα και του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, έθεσαν θέμα επιβολής περιοριστικών μέτρων στη Θεσσαλονίκη μετά τον Δεκαπενταύγουστο, οπότε και επιστρέφουν οι περισσότεροι από τις διακοπές τους στην πόλη- με στόχο τον περιορισμό διασποράς του ιού, καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων των τελευταίων ημερών είναι πλέον ανησυχητικός: 38 χθες, 38 την Πέμπτη, 22 την Τετάρτη, 47 την Τρίτη – συνολικά δηλαδή 145 κρούσματα σε τέσσερις ημέρες.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Χειροπέδες σε 33χρονο για κοκαΐνη, πιστόλι και πλαστά ευρώ

Peristerinews.gr Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο το Σαββατοκύριακο, κλειστοί κεντρικοί δρόμοι

Peristerinews.gr Newsroom

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε επιχείρηση εστίασης στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment