Viber
PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Δενδροφύτευση από τον ΑΣΔΑ στην Αφαία Σκαραμαγκά

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Με τη συμμετοχή μαθητών του 2ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου.

Δενδροφύτευση σε δασική θέση στην Αφαία Σκαραμαγκά πραγματοποίησε ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας, σε συνεργασία με το 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου.

Στην δενδροφύτευση, που έγινε την Τρίτη 23 Απριλίου, συμμετείχαν 150 μαθητές του Γυμνασίου, οι οποίοι υιοθέτησαν τα δέντρα που φύτεψαν και θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ανάπτυξη τους.

Φυτεύτηκαν 200 φυτά (πεύκα, κυπαρίσσια, βελανιδιές και κουτσουπιές).

Στην δενδροφύτευση συμμετείχε και ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ Ανδρέας Μποζίκας, ο οποίος απευθυνόμενος στα παιδιά τόνισε «τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και την αξία της οικολογικής ανασυγκρότησης του Ποικίλου Όρους, του μοναδικού πνεύμονα πρασίνου της Δυτικής Αθήνας».

Τα νεαρά δένδρα, που τοποθετήθηκαν, θα ποτίζονται από τους γεωπόνους του ΑΣΔΑ μια φορά την εβδομάδα μέχρι και τον μήνα Οκτώβριο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Μονή Δαφνίου: Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Μπάμπη Αλεξανδράτου

Peristerinews.gr Newsroom

Smart West Athens: Η Δυτική Αθήνα γίνεται «έξυπνη» με ένα κλικ!

Peristerinews.gr Newsroom

Αιγάλεω: Το «Σκραπέλο» δίνει νέα ζωή σε υλικά που θα πετούσαμε

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment