PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Δενδροφύτευση από το Ι.Ε.Α., το Δίκτυο Εθελοντών και τον ΑΣΔΑ



Δενδροφύτευση στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» πραγματοποιήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) σε συνεργασία με το Δίκτυο Εθελοντών του Πάρκου και τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας.

Δενδροφύτευση στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» πραγματοποιήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) σε συνεργασία με το Δίκτυο Εθελοντών του Πάρκου.

Στην δενδροφύτευση συμμετείχε και ο ΑΣΔΑ, όπως κάνει σταθερά σε κάθε κίνηση για την αναβάθμιση και ανάδειξη του Πάρκου, που αποτελεί μια από τις μεγάλες προτεραιότητες του Συνδέσμου.

Παρών την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ήταν και ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ, Ανδρέας Μποζίκας, ο οποίος σε επιστολή του τις παραμονές της δενδροφύτευσης εξήρε την πρωτοβουλία της Ι.Ε.Α. και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Πρόεδρό της κ. Αλέξανδρο Γιαννέλο.

Στη παραπάνω φωτογραφία διακρίνονται μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ κ. Ανδρέας Μποζίκας, ο Πρόεδρος του ΚΕΑΝ και μέχρι πρόσφατα Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» κ. Σταύρος Μηλιώνης και ο Πρόεδρος του Ι.Ε.Α., κ. Αλέξανδρος Γιαννέλος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ξεκινούν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ιλίου

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: 76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Τι γίνεται με την αντιπυρική προστασία στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Leave a Comment