PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δεν ξεπέρασε το ε-Ξάνθη-μα ο Ατρόμητος (video)


Αν και μονοπώλησε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε παιχνίδι, η ομάδα του Περιστερίου στάθηκε άτυχη για μια ακόμη φορά φέτος.
Δείτε το video με τις σημαντικότερες φάσεις και το παρασκήνιο του αγώνα.

Ο Ατρόμητος είχε την ξεκάθαρη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να καταφέρει να τη μετουσιώσει σε κάποιο γκολ. Η πρώτη καλή στιγμή για τους Περιστεριώτες σημειώθηκε στο 13ο λεπτό, όταν ο Μπρίτο έπιασε ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή, όμως είδε την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκσπούρνινγκ.

Η μοναδική φάση από πλευράς Ξάνθης,στο Α΄ μέρος, ήρθε στο 30′. Ο Βασιλακάκης έχασε σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Μιχαηλίδη, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Η συνέχεια, και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, άνηκε στον Ατρόμητο, αλλά οι Περόνε, Καμαρά και Σφακιανάκης δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις προσπάθειες που επιχείρησαν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, αφού μόλις τρία λεπτά μετά την έναρξή του, ο Αντεφέμι έκανε ένα ανόητο πέναλτι, τραβώντας τον Γ. Σκόνδρα σε εκτέλεση κόρνερ.

Ο Καλόπουλος καταλόγισε την εσχάτη των ποινών και ο Περόνε, που ανέλαβε την εκτέλεση, δεν αστόχησε,

Οι διαμαρτυρίες από πλευράς Ξάνθης για την υπόδειξη του πέναλτι, στοίχισαν στον Γιώργο Παράσχο την αποβολή του από τον πάγκο των “ακριτών”.

Στην συνέχεια ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Περόνε στο 65′, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πόι κέρδισε πέναλτι. Ο Σκόνδρας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Έλινγκτον ισοφάρισε.

Γκολ: 49′ πέν. Περόνε (1-0), 69′ πέν. Έλινγκτον (1-1)

Ατρόμητος (Δώνης): Μιχαηλίδης, Ολιβέιρα, Νάστος, Μπαζίνσκι, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο (35′ Σφακιανάκης), Μπρίτο (80′ Σαγκανόβσκι), Φαβάλι, Καμαρά, Περόνε (75′ Τάτος)
Ξάνθη (Παράσχος): Γκσπούρνινγκ, Βάλλας, Στιούαρτ, Μπέρτος, Γκλέισον, Κατόνγκο (73′ Κιντάνα), Φλίσκας, Βασιλακάκης, Πόι (90′ Μπούγκα), Αντεφέμι, Μαρσελίνιο (62′ Έλινγκτον)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment