PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δεν θα τεθεί σε λειτουργία η κεραία της οδού Μαυροκορδάτου στο Περιστέρι (video)



Στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Μαΐου 2016, συζητήθηκε το θέμα για την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε κτίριο στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Το θέμα έθεσαν με ερώτημά τους προς τη Διοίκηση του Δήμου Περιστερίου, οι επικεφαλής των παρατάξεων Ενεργοί Πολίτες Περιστερίου και Αριστερή Κίνηση Περιστερίου, Φώτης Κουγιουμτζής και Παναγιώτης Παπανικολάου, αντίστοιχα.

Μάλιστα ο κ. Παπανικολάου ενημέρωσε το σώμα του δημοτικού συμβουλίου πως η τοποθέτηση της κεραίας είχε πραγματοποιηθεί σε κτίριο της οδού Μαυροκορδάτου και αναμενόταν η σύνδεσή της για την έναρξη εκπομπής του σήματος.

Απαντώντας στους δημοτικούς συμβούλους της Αντιπολίτευσης ο κ. Παχατουρίδης τους ενημέρωσε πως σε συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, πήρε την δέσμευση του πως η συγκεκριμένη κεραία δεν θα τεθεί σε λειτουργία και θα απομακρυνθεί τις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες το βράδυ κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν έντονα με την τοποθέτηση της εν λόγω κεραίας και στο σημείο βρέθηκαν εκπρόσωποι τόσο από τη Διοίκηση του Δήμου προεξάρχοντος του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, όσο και της Αντιπολίτευσης.

Πάντως απορία μας προκάλεσε στη συνέχεια του δημοτικού συμβουλίου ένα θέμα της ημερήσιας διάταξης, που ανέφερε πως η ίδια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ζητούσε από το δημοτικό συμβούλιο τη τοποθέτηση κεραίας σε κτίριο της οδού Αιμιλίου Βεάκη, κάτι που απορρίφθηκε ομόφωνα από τους δημοτικούς συμβούλους Διοίκησης και Αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Με όμορφες δράσεις εορτάστηκε και φέτος στο Άλσος Περιστερίου η γιορτή της Μητέρας

Peristeri News

Ο Δήμος Περιστερίου γιορτάζει την Μητέρα στο Άλσος

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Leave a Comment