Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δεν θα μιλήσει στην Πνύκα ο Ομπάμα



Ματαιώνεται, πιθανότατα για λόγους ασφαλείας, η ομιλία Ομπάμα στον αρχαιολογικό χώρο της Πνύκας, την οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- περιελάμβανε ο αρχικός προγραμματισμός της επίσκεψης του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Ο σχεδιασμούς μιλούσε για ομιλία του Μπάρακ Ομπάμα στο πλάτωμα του τηλεσκοπίου Δωρίδη, στον αρχαιολογικό χώρο των Δυτικών Λόφων, μετά και τη σύμφωνη γνώμη του ΚΑΣ που γνωμοδότησε θετικά για την προσωρινή παραχώρηση χρήσης.

Η ομιλία είχε προγραμματιστεί για τις 16 Νοεμβρίου, με φόντο την Ακρόπολη, και «θα επικεντρωνόταν στις αξίες της Δημοκρατίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται εντός της ημέρας ανακοίνωση για το περιεχόμενο του νεότερου -για την ακρίβεια, οριστικού- σχεδιασμού του ταξιδιού Ομπάμα -σημειωτέον, η ομιλία στην Πνύκα δεν είχε ανακοινωθεί επισήμως από την αμερικανική πλευρά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ομπάμα θα φτάσει στην Ελλάδα στις 15 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της διήμερης παραμονής του θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Μ. Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα

Peristeri News

Χ. Δήμας: Την Πέμπτη στην κυκλοφορία τα 10 χιλιόμετρα του δρόμου Πάτρα – Πύργος

Peristeri News

Κυρανάκης: Θα αλλάξει ο τρόπος ανανέωσης στα διπλώματα οδήγησης

Peristeri News

Leave a Comment