PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δεν θα μετέχει το ΚΚΕ στη συνάντηση με την τρόικα


Την απουσία του ΚΚΕ από την προγραμματισμένη συνάντηση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής με εκπροσώπους της Τρόικας, ανακοίνωσαν, με δήλωσή τους, οι τρεις βουλευτές του κόμματος.

Την απουσία του ΚΚΕ από την προγραμματισμένη συνάντηση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής με εκπροσώπους της Τρόικας, ανακοίνωσαν, με δήλωσή τους, οι τρεις βουλευτές του κόμματος που μετέχουν στην επιτροπή.

«Τα μέτρα που προωθούνται από την κυβέρνηση με την συνδρομή της Τρόικας, είναι αυτά τα οποία, χρόνια τώρα, ζητούν οι καπιταλιστές για να ενισχύσουν την κερδοφορία τους. Είναι αυτά που έχουν στα προγράμματά τους το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και τα στηρίζει το κόμμα του ΛΑΟΣ. Είναι τα αντιλαϊκά μέτρα, που έχουν συνυπογράψει, η σημερινή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, στα πλαίσια της ΕΕ. Είναι τα μέτρα, που θα προσθέσουν ακόμα περισσότερα βάσανα, φτώχεια και εξαθλίωση στους εργαζομένους» αναφέρουν στη δήλωσή τους, οι κ.κ. Ν. Καραθανασόπουλος, Απ. Νάνος και Α. Τζέκης.

«Επομένως, κανένα νόημα δεν έχει ο διάλογος με την Τρόικα. Την απάντηση πρέπει να την δώσει το εργατικό – λαϊκό κίνημα, με την κλιμάκωση του αγώνα για την παρεμπόδιση των νέων αντιλαϊκών μέτρων και την ανατροπή αυτής της πολιτικής», καταλήγουν στην δήλωσή τους, οι βουλευτές του ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment