PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δεν τα κατάφερε ούτε στη Λαμία ο Ατρόμητος


Αν και προηγήθηκε δύο φορές ο Ατρόμητος έφυγε μόνο με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Λαμία.

Το τελικό σκορ 2-2 στην 8η αγωνιστική της Super League αφήνει την Περιστεριώτικη ομάδα για μια ακόμα βδομάδα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Παράσχος ξεκίνησε με 3-5-2 και τον Πίριτς στην εστία. Στρούγγης, Παπαδόπουλος και Γκαλβάο ήταν η τριάδα στα στόπερ, ενώ Σάλομον με Ντένιτς σταθερά στα αμυντικά χαφ. Ρόλο οργανωτή είχε ο Καρτάλης, με τους Βασιλαντωνόπουλο-Καστεγιάνο, ναέχουν όλη την πλευρά, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκαν οι Κουλούρης και Μπεντινέλι.

Στο 19′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Γκαραβέλης έχασε την μπάλα και ο Στρούγγης σε κενή εστία έδωσε προβάδισμα στον Ατρόμητο.

Μετά το γκολ η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει με τον Ατρόμητο να αντιμετωπίζει έξυπνα το παιχνίδι μέχρι την τελευταία φάση του ημιχρόνου όταν ο Σκόνδρας βρήκε χώρο από τα δεξιά κάνοντας την παράλληλη μπαλιά με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να σκοράρει στο τέρμα της ομάδας του.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μαρτίνεθ εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, όμως ο Πίριτς ήταν εκεί για ακόμα μια φορά και μπλόκαρε στο 49’.

Στο 56’ ο Μπεντινέλι έχασε μεγάλη ευκαιρία μέσα από την πειροχή, όμως στο 58’ μετά από υποδειγματική αντεπίθεση του Ατρόμητου και πάσα του Ντένιτς, ο Βασιλαντωνόπουλος νίκησε τον Γκαραβέλη για το 1-2!

Η δυνατή βροχή δυσκόλευε το έργο των παικτών με την ισοφάριση των γηπεδούχων να έρχεται στο 79′ όταν από εκτέλεση κόρνερ η άμυνα του Ατρομήτου δεν καθάρισε τη φάση με τον Αραμπούλι να σκοράρει από κοντά.

Καστεγιάνο στο 81’ και Βασιλαντωνόπουλος στο 87’ έφτασαν μια ανάσα από το διπλό, όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Με αυτή την ισοπαλία ο Ατρόμητος έφτασε τους 3 βαθμούς σε 8 παιχνίδια και την επόμενη βδομάδα θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Σκόνδρας (63΄Προβυδάκης), Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (63΄Γκέντσογλου), Μπεχαράνο, Καραμάνος (62΄Ελευθεριάδης), Τιρόνε (78΄Τσούκαλος), Μανούσος (85΄Μαζουλουξής), Αραμπούλι.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (87΄Μουνίθ), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Ντένιτς (65΄Νάτσος), Σάλομον, Καρτάλης (75΄Κλωναρίδης), Μπεντινέλι (75΄Κιβρακίδης), Κουλούρης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment