PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δεν συμφώνησαν οι πολιτικοί αρχηγοί


Δεν υπήρξε συμφωνία στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο προεδρικό μέγαρο.

Δεν υπήρξε συμφωνία στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο προεδρικό μέγαρο, όπως τουλάχιστον διαφάνηκε από τις δηλώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη.

Ο κ. Καρατζαφέρης ήταν και ο μοναδικός που έκανε δηλώσεις έξω από το προεδρικό μέγαρο, καθώς οι υπόλοιποι αρχηγοί αναμένεται να κάνουν δηλώσεις στην «έδρα» τους.

Στην αιχμηρή δήλωσή του πάντως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανέφερε: «Δεν κατάλαβαν οι άνθρωποι ότι εάν ο Ευριβιάδης δεν τα είχε βρει με τον Θεμιστοκλή το 380 ούτε αυτούς θα έγραφε η ιστορία ούτε την ημερομηνία. Η καρέκλα δυστυχώς κάποιων πάνω την Ελλάδα. Οψόμεθα…».

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο μεταξύ του κ. Παπούλια και του κ. Παπανδρέου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την δική του πλευρά, στην εισήγησή του μίλησε για «ώρα των μεγάλων αποφάσεων». Ο κ. Παπούλιας υποστήριξε ότι υπάρχουν περιθώρια σύγκλισης και χαρακτήρισε «εθνικό καθήκον» τη συνεννόηση.

Στην αρχή της σύσκεψης τους αρχηγούς των κομμάτων ενημέρωσαν οι υπουργοί Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και Εξωτερικών Δ. Δρούτσας, σχετικά με τη δημοσιονομική κατάσταση και το διεθνές κλίμα αντίστοιχα για την Ελλάδα. Η ενημέρωση κράτησε μέχρι τις 13.15 περίπου και στη συνέχεια οι αρχηγοί των κομμάτων συνέχισαν μόνοι τους την σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία κράτησε μέχρι τις 16.00 περίπου, με συνολική διάρκεια 3 ώρες και 20 λεπτά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment