Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δεν μας φοβίζουν τα εκβιαστικά διλήμματα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ψήφο κατά του μνημονίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές ζήτησε από την Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε ότι τα εκβιαστικά διλήμματα του κ. Παπανδρέου δεν τον φοβίζουν.

Ψήφο κατά του μνημονίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές ζήτησε από την Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε ότι τα εκβιαστικά διλήμματα του κ. Παπανδρέου δεν τον φοβίζουν και ότι η ΝΔ είναι έτοιμη στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ πάρει την ευθύνη των βουλευτικών εκλογών.

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε ξανά στο διακύβευμα των δημοτικών εκλογών: «Το διακύβευμα των εκλογών αυτών είναι, αναγκαστικά, να δοθεί στην Κυβέρνηση ένα ισχυρό και σαφές μήνυμα: Ότι ο λαός δεν αντέχει άλλα τέτοια μέτρα. Κι ότι οι υποψήφιοι που είναι «εξαρτήματα» της κυβέρνησης και «απολογητές» του μνημονίου εκπροσωπούν αυτό που πρέπει να ηττηθεί, για να προχωρήσει η χώρα σε άλλο δρόμο».

Συνεχίζοντας την επίθεσή του, ο πρόεδρος της ΝΔ, είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να φοβίσει τον κόσμο πια, γιατί φοβάται το ίδιο. Κι επειδή φοβάται, προσπαθεί να εκβιάσει τον λαό με πρόωρες εκλογές».

“Θα προστατεύσω το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών να στέλνουν μηνύματα στην κυβέρνηση και αν ο κ. Παπανδρέου πάρει την ευθύνη πρόωρων εκλογών, εγώ είμαι εδώ! Η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ! Η Παράταξη μας είναι εδώ”, υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Νόμος του κράτους η απαγόρευση πρόσβασης στα social media ανηλίκων κάτω των 15 ετών

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Δένδιας: 56 μονάδες και 126 στρατόπεδα καταργούνται

Peristerinews.gr Newsroom

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ψευδείς οι καταγγελίες σε βάρος μου – Η μεγαλύτερη τιμή που υπηρέτησα στην Ελλάδα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment