Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Δεν έχει τελειώσει το θέμα των υποβρυχίων»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Τόνισε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.

Δεν έχει τελειώσει το θέμα των υποβρυχίων, διεμήνυσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ. Πρόσθεσε δε ότι «υπάρχει και η δικαιοσύνη, υπάρχει και ο εισαγγελέας της διαφθοράς. Εκεί έχουν πολλά να ειπωθούν ακόμη».

Μάλιστα, ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή υπήρξε από την κυβερνητική πλειοψηφία «ένα πέλαγος συγκάλυψης ενός διαχρονικού σκανδάλου».

Ερωτηθείς για τη στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, κ.κ. Σακοράφα, Μητρόπουλου και Κωνσταντοπούλου, οι οποίοι απείχαν από την ψηφοφορία για τη διακοπή της χρηματοδότησης στη Χρυσή Αυγή, σημείωσε ότι η κ. Κωνσταντοπούλου έδωσε συνέχεια στις ενστάσεις που είχε διατυπώσει εξαρχής για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ δικαιολόγησε και τη στάση του Μανώλη Γλέζου, τονίζοντας οτι δεν υπάρχει κανένα πολιτικό θέμα στον ΣΥΡΙΖΑ με τους συγκεκριμένους βουλευτές.

Εν τω μεταξύ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ είπε ότι αποδείχθηκε «ανθρακας ο θησαυρός περί δήθεν αποκαλύψεων για συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση του Σκαραμαγκά και των ναυπηγείων».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κυρ. Μητσοτάκης: 4 νέα μέτρα για την ακρίβεια

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης: Απέναντι στην ακρίβεια χρειάζονται μέτρα, όχι αλαζονεία

Peristerinews.gr Newsroom

Δ. Κουτσούμπας από το πάρκο Τρίτση: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» το δίλημμα του σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment