Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Δεν αρκεί η συμφωνία εκεχειρίας στην Ουκρανία πιστεύει η Γερμανία

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Μένουν να ρυθμιστούν ζητήματα όπως ο έλεγχος των ουκρανορωσικών συνόρων και η ανταλλαγή αιχμαλώτων, δήλωσε Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος τη Δευτέρα.

Η συμφωνία εκεχειρίας μεταξύ της ουκρανικής κυβέρνησης και των φιλορώσων αποσχιστών ανταρτών της ανατολικής Ουκρανίας δεν είναι αρκετή για την ειρήνευση, καθώς ζητήματα όπως ο έλεγχος των ουκρανορωσικών συνόρων και η ανταλλαγή αιχμαλώτων μένει να ρυθμιστούν, δήλωσε Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος τη Δευτέρα.

«Δεν πρόκειται μόνον για ζήτημα εκεχειρίας. Υπάρχει μία μακρά λίστα πραγμάτων τα οποία έχουν συμφωνηθεί και πρέπει να εφαρμοστούν», ανέφερε ο Στέφεν Ζάιμπερτ.

«Όσο κι αν επιθυμούμε διακαώς την εφαρμογή και το σεβασμό της εκεχειρίας από όλες τις πλευρές, υπάρχουν κι άλλα ζητήματα όπως οι παρατηρητές του ΟΑΣΕ και ο ρόλος τους, η ανταλλαγή κρατουμένων και ομήρων, ο έλεγχος των συνόρων και η έναρξη διαλόγου – υπάρχουν πολλά πέρα από την εφαρμογή της εκεχειρίας», κατέληξε ο κ. Ζάιμπερτ.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κιμ Γιονγκ Ουν: Τι λέει η νοτιοκορεατική υπηρεσία πληροφοριών για την υγεία του

Peristerinews.gr Newsroom

Ιράκ: Αποχωρούν οι ΗΠΑ – «Νίκη» για το Ιράν, φόβοι για το ISIS

Peristerinews.gr Newsroom

Σερβία: Ο πρόεδρος Βούτσιτς υπέβαλε την παραίτησή του

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment