PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια


Παραμένει και το μεσημέρι της Τρίτης σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των θυελλωδών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, οι οποίοι, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, κατά τόπους φθάνουν τα 10 μποφόρ.

Στον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια εκετελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Κλειστές είναι οι γραμμές Αρκίτσα-Αιδηψός, Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα, Κυλλήνη-Ζάκυνθος, Κυλλήνη-Κεφαλλονιά, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη και Λιμένας Θάσου-Σαμοθράκη. Κλειστό είναι και το πορθμείο Ρίου-Αντιρρίου.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα, καλό θα είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο δρομολόγια, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Στο μεταξύ, στη Μήλο αποβίβασε 46 επιβάτες το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διονύσιος Σολωμός», το οποίο αδυνατούσε να προσεγγίσει το λιμάνι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Το πλοίο, που για λόγους ασφαλείας παρέμενε αγκυροβολημένο από τα μεσάνυχτα με 160 επιβάτες στον όρμο της Μήλου, αναχώρησε για Κίμωλο και Σίφνο.

Το «Διονύσιος Σολωμός» πραγματοποιεί το δρομολόγιο από Πειραιά για Κύθνο-Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Κίμωλο, Φολέγανδρο, Σίκινο και Θήρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκτακτη διακοπή νερού σήμερα στο Περιστέρι

Peristeri News

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Leave a Comment