Viber
PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Δεκατιανό σε μαθητές θα παρέχει ο Δήμος Ιλίου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Την καθημερινή παροχή μικρογεύματος – δεκατιανού σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για τη στήριξη οικογενειών που αδυνατούν να καλύψουν τη βασική ανάγκη σίτισης των παιδιών κατά την παραμονή τους στο σχολείο.

Την καθημερινή παροχή μικρογεύματος – δεκατιανού σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παρέχει ο Δήμος Ιλίου μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου, για τη στήριξη οικογενειών που αδυνατούν να καλύψουν τη βασική ανάγκη σίτισης των παιδιών κατά την παραμονή τους στο σχολείο. Την προϋπολογισθείσα δαπάνη των 80.000€ θα καλύψει με ιδίους πόρους ο Δήμος Ιλίου και η διανομή θα πραγματοποιηθεί με σκοπό τη διασφάλιση της αξιοπρεπούς διαβίωσης, με σεβασμό στο απόρρητο και την ανωνυμία των μαθητών και των οικογενειών τους.

Η παροχή μικρογεύματος αφορά 470 μαθητές και περιλαμβάνει τοστ ή σάντουιτς ή οποιοδήποτε άλλο είδος μικρογεύματος σε ατομική συσκευασία, με χυμό πορτοκάλι ή φρούτο εποχής. Τα προϊόντα θα είναι σύμφωνα με τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών, καθώς και τις ισχύουσες Αγορανομικές και Υγειονομικές Διατάξεις, συσκευασμένα χωρίς κανένα διακριτικό σήμα και θα διανέμονται στους γονείς, με σκοπό τη διατήρηση της ανωνυμίας του μαθητή.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αιγάλεω: Υπογειοποίηση γραμμών υψηλής τάσης έως το 2028

Peristerinews.gr Newsroom

Νέα δενδρύλλια στο Πάρκο Τρίτση – Έκκληση να μην καταστραφούν οι νέες φυτεύσεις

Peristerinews.gr Newsroom

Ίλιον: Με μεγάλη συμμετοχή το 15ο «Jazz στο Πάρκο»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment