PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δέκα επιπλέον εκατομμύρια για το Περιστέρι προανήγγειλε ο Α. Παχατουρίδης


Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, στη τοπική εφημερίδα «Ελεύθερος Διάλογος», μεταξύ άλλων μίλησε και για την οικονομική διαχείριση και τις προτεραιότητες που θέτει ο Δήμος Περιστερίου.

Ο κ. Παχατουρίδης αποκάλυψε στο δημοσιογράφο της εφημερίδας πως θα δοθούν περίπου δέκα εκατομμύρια από το αποθεματικό των οικονομικών του Δήμου Περιστερίου για ανάγκες της πόλης.

Αναλυτικά η απάντηση του Δημάρχου Περιστερίου για τα οικονομικά στον Δήμο:

Η κεντρική εξουσία όχι μόνο δεν δίνει, αλλά παίρνει κιόλας… Κάθε μήνα ακούμε κι ένα καινούργιο Δήμο που μπαίνει «στη διάλυση».

Ο Δήμος ο δικός μας ακολουθώντας όλα αυτά τα χρόνια μια συνετή, νοικοκυρεμένη διαχείριση είναι ένας Δήμος που ξεχωρίζει για το οικονομικό πλεόνασμα που έχει. Και επειδή όπως είπαμε τα λόγια δεν έχουν καμία σημασία αλλά οι πράξεις, πρέπει να σας πω ότι σε μια εποχή που οι Δήμοι πτωχεύουν και είναι στο κόκκινο, εμείς για το 2017 αυξάνουμε τον προϋπολογισμό μας κατά δέκα εκατομμύρια ευρώ, τα οποία μοιράζονται σε διάφορες ανάγκες του Δήμου, όπως π.χ.

1.600.000 ευρώ θα δοθούν για ασφαλτοστρώσεις στη πόλη, εδώ θα πρέπει να σας πω ότι υπάρχει πρόβλημα στο Δήμο μας, 1.000.000 για πλακοστρώσεις, 500.000 επί πλέον για κοινωνικές παροχές, 200.000 επί πλέον στον Πολιτισμό, 100.000 επί πλέον στα Κέντρα Φιλίας (πρώην ΚΑΠΗ), 300.000 επί πλέον στο ηλεκτρολογικό τμήμα κλπ.

Αυτά τα δέκα επί πλέον εκατομμύρια ευρώ που θα δοθούν φέτος για τις ανάγκες του Δήμου, είναι χρήματα που προέρχονται από τη σωστή οικονομική διαχείριση που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο Δήμο μας. Και μην ξεχνάμε, όλα αυτά  σε μια εποχή με πρωτόγνωρες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Αυτοδιοίκηση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment