PeristeriNews.gr
Διεθνή

Δεύτερο φράχτη υψώνει η ΠΓΔΜ στα σύνορα με την Ελλάδα


Ο στρατός της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας επιβεβαίωσε πριν από λίγο την ανέγερση συρμάτινου φράχτη στην περιοχή της Μετζίλια, στο τμήμα της συνοριακής γραμμής με την Ελλάδα, απέναντι από τη Νίκη της Φλώρινας, για τον περιορισμό των μεταναστευτικών ροών.

«Από χθες, ο στρατός της χώρας, κατόπιν σχετικών εντολών, άρχισε την ανέγερση συρμάτινου φράχτη στη συνοριακή διέλευση της Μετζίτλια, παρόμοιου με αυτόν στη Γευγελή», δήλωσε ο εκπρόσωπος του στρατού της ΠΓΔΜ, Τόνι Γιάνεφσκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο στρατός της ΠΓΔΜ έχει τοποθετήσει μεταλλικούς και ξύλινους στύλους σε μήκος περίπου έξι χιλιομέτρων κατά μήκος της ουδέτερης ζώνης Μετζίλια – Νίκης και άρχισε να ξεδιπλώνει συρματόπλεγμα ύψους δύο μέτρων.

Πρόκειται για τον δεύτερο φράχτη του είδους αυτού που ανυψώνει η ΠΓΔΜ, στα σύνορα με την Ελλάδα, ύστερα από αυτόν στην ουδέτερη ζώνη στο ύψος της Γευγελής με την Ειδομένη, η κατασκευή του οποίου ξεκίνησε στα τέλη Νοεμβρίου και το μήκος του, μέχρι στιγμής, φθάνει τα περίπου 15 χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Η σορός του Αλεξέι Ναβάλνι παραδόθηκε στη μητέρα του

Peristeri News

Leave a Comment