PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Δέχομαι επιθέσεις εξαιτίας της δημοφιλίας μου»


Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν εξαιτίας της συμμετοχής του κόμματός του στην κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο, επιχειρεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό εξαιτίας της συμμετοχής του κόμματός του στην κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο επιχειρεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Η συνεχής αύξηση των ποσοστών δημοφιλίας, όσο και η πίστωση που μου έγινε από τον Τύπο για την συμβολή μου στις εξελίξεις, με έχουν πείσει ότι θα δεχθώ αυτού του είδους τις επιθέσεις» απαντά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

«Όποιος δεν έχει επιχειρήματα, καταφεύγει στην αόριστη καταγγελία και σε ύβρεις. Κατά τα άλλα ισχύει αυτό που είπα από το βήμα της Βουλής στον πρωθυπουργό. Πως όταν το καραβάνι προχωράει και γαβγίζουν τα σκυλιά, δεν σταματάει. Πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για πεκινουά και κανίς. Τίποτε άλλο» συμπληρώνει ο κ. Καρατζαφέρης.

Κατά πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επέστησε την προσοχή σε βουλευτές και στελέχη του ΛΑΟΣ να μην απαντούν και να επικεντρώσουν τις προσπάθειες τους στα κυβερνητικά καθήκοντα του κόμματος, με στόχο την καλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα και την επιτυχία της νέας κυβέρνησης.

Σε άλλες δηλώσεις του (Ράδιο 9), ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι τα επικριτικά σχόλια στο εξωτερικό για τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση έγιναν, για να χτυπήσουν την άνοδο της Μαρί Λεπέν.

Σχολιάζοντας, εξάλλου, τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Χάρη Καστανίδη, ο οποίος με επιστολή του διευκρίνισε πως η ψήφος του στην κυβέρνηση δεν αφορά τους υπουργούς που προέρχονται από το ΛΑΟΣ, τις απέδωσε σε πικρία.

Είπε ότι ο ίδιος είχε συλληφθεί από την ΕΣΑ επί χούντας και αυτό το γνωρίζει ο κ. Καστανίδης, για τον οποίο συμπλήρωσε: «Αισθάνεται θλίψη και είναι λίγο πικραμένος που έχασε το υπουργείο του. Πολλές φορές δεν ελέγχει τα νεύρα του. Δεν είναι κακό παιδί. Τον συμπαθώ. Προσπαθεί να πάρει την αριστερή πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ. Έχει ένα κόστος το γεγονός ότι παρέσυρε τον κ. Παπανδρέου στο θέμα του δημοψηφίσματος. Μακάρι να μην το είχε κάνει αυτό».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment