PeristeriNews.gr
Lifestyle

Δανάη Μπάρκα: Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι υποψήφια στο Περιστέρι


Κάποιος διακινεί φήμες ότι η παρουσιάστρια και κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο Περιστέρι.

Κάτι που η ίδια διέψευσε επίσημα μέσω της εκπομπής της και έπειτα από ένα αστείο περιστατικό που της συνέβη.

Η παρουσιάστρια του MEGA διηγήθηκε στους συνεργάτες της το πρωινό της Δευτέρας πώς πέρασε το Σαββατοκύριακό της στο Περιστέρι και αποκάλυψε τα… συγχαρητήρια που έλαβε από περαστικούς για την υποτιθέμενη υποψηφιότητά της στις εκλογές.

«Πήγα το Σάββατο στην φίλη μου στο Περιστέρι και ξαφνικά έρχεται ένας κύριος και μου λέει: γεια σας, συγχαρητήρια. Λέω: θα μου λέει για την εκπομπή. Απαντάω: σας ευχαριστούμε πολύ», περιγράφει η Δανάη Μπάρκα.

«Μου λέει «έχει ξεκινήσει η εκστρατεία για τις δημοτικές εκλογές;» και απαντάω «ε δεν ξέρουμε ποιος θα βγει στο Περιστέρι;» και μου λέει «όχι για εσάς λέω γιατί μάθαμε ότι κατεβαίνετε στις εκλογές», συνέχισε η παρουσιάστρια.

«Μετά ήρθε άλλο ένα παιδάκι, άλλο ένα και εν τέλει ήρθαν 4 άτομα να με συγχαρούν για τις δημοτικές εκλογές. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση εμένα να με δείτε στις εκλογές, ούτε δημοτικές ούτε κανονικές», κατέληξε στην αφήγησή της για το συμβάν η Δανάη Μπάρκα.

«Είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα, δεν θα με δείτε ποτέ σε καμία τέτοια θέση», ξεκαθάρισε μεταξύ σοβαρού και αστείου κλείνοντας το θέμα η Δανάη Μπάρκα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment