PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δάφνη: Συγγενείς του θύματος επιτέθηκαν στον συζυγοκτόνο στην Ευελπίδων


Την πόρτα του ανακριτή στην Ευελπίδων πέρασε πριν λίγο ο 40χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 31χρονη σύζυγο του την ώρα που κοιμόταν στο διαμέρισμά τους στη Δάφνη.

Συγγενείς της δολοφονημένης 31χρονης περίμεναν τον 40χρονο τον γιούχαραν, του πέταξαν μπουκάλια με νερό, τον στρίμωξαν στον τοίχο και επιχείρησαν να τον χτυπήσουν. Στη συνέχεια, προσπάθησαν να μπουν μέσα στο δικαστικό κτίριο.

Δείτε πλάνα:

Ο 40χρονος από την Αλβανία φέρεται να ισχυρίζεται πως αυτό που όπλισε το χέρι του ήταν η ζήλια όταν διαπίστωσε πως η σύζυγος του τον απατούσε.

Εμφανίζεται να παραδέχτηκε πως παρακολουθούσε με κοριό τη σύζυγο του και οι καταγραφές ήταν εκείνες που την μοιραία ημέρα του αποκάλυψαν ότι διατηρούσε σχέση με έναν άλλον άνδρα.

«Δεν μπορούσα να αντέξω ότι η γυναίκα που αγαπούσα έκανε αυτά που έκανε μέσα στο σπίτι μας. Μακάρι να γυρνούσα το χρόνο πίσω, να ξανασκεφτώ αυτά τα 10 λεπτά» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος στους αστυνομικούς.

«Όρμηξα πάνω της, ξάπλωσα πάνω της και την κάρφωσα με την μύτη του μαχαιριού μία φορά στο λαιμό. Εκείνη τότε ξύπνησε άρχισε να φωνάζει “πεθαίνω” και με το αριστερό χέρι της έκλεισα το στόμα. Έτσι αριστερά από το κεφάλι της και με τα δυο μου χέρια της έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε. Μετά από περίπου ένα λεπτό εκείνη σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει» φέρεται να ανέφερε. Στη συνέχεια έπλυνε τα χέρια του από τα αίματα, άλλαξε ρούχα και παραδόθηκε στην αστυνομία ομολογώντας το έγκλημα του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη 31χρονος για πορνογραφία ανήλικων μέσω διαδικτύου

Peristeri News

Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε σε ρέμα στο Ίλιον

Peristeri News

Εξαρθρώθηκε μεγάλη συμμορία που νόθευε τόνους καυσίμων και ποτών

Peristeri News

Leave a Comment