PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Στρατούλης: Μόνος ρεαλισμός η απόρριψη των προτάσεων των θεσμών


Κόμματα και μίντια να σταματήσουν να παίζουν τον ρόλο της πέμπτης φάλαγγας υπέρ των δανειστών, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης.

Κόμματα και μίντια να σταματήσουν να παίζουν τον ρόλο της πέμπτης φάλαγγας υπέρ των δανειστών, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης παρεμβαίνοντας στη συζήτηση στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, του νομοσχεδίου για την επαναχορήγηση σύνταξης στους υπερήλικες παλινοστούντες ομογενείς, τα ΑΜΕΑ, την εισφοροδιαφυγή και τα ΚΕΠΑ.

«Ο μόνος ρεαλισμός για την κυβέρνηση είναι η απόρριψη αυτών των προτάσεων. Και αυτό έχει κάνει», υπογράμμισε ο κ. Στρατούλης και συνέχισε: «Ταυτόχρονα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε λύση και διέξοδο για τη χώρα που: Πρώτον θα τερματίζει την λιτότητα γιατί αλλιώς δεν έχει μέλλον ο λαός και η πατρίδα. Δεύτερον για πολύ ισχυρή ένεση ρευστότητας στη χώρα και βεβαίως για ένεση ρευστότητας που θα χρηματοδοτεί την ρευστότητα στην οικονομία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις Το τρίτο που διεκδικούμε είναι βαθειά απομείωση του δημόσιου χρέους για να μπορέσει να πάρει ανάσες και να επανεκκινήσει η οικονομία».

«Σε αυτή κατεύθυνση», υπογράμμισε ο κ. Στρατούλης, «θα δώσουμε μεγάλες μάχες και καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις όσον αφορά την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας της χώρας και του λαού, τουλάχιστον να μην τάσσονται με τα επιχειρήματα των δανειστών της χώρας και κάποιες οικονομικές και πολιτικές δυνάμεις και συστημικά μέσα ενημέρωσης, δεν ονοματίζω, τουλάχιστον να μην παίζουν τον ρόλο της πέμπτης φάλαγγας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment