PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Στρατούλης: Δεν θα αφήσουμε ξεκρέμαστο τον λαό


Την διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση θα μείνει σταθερή στις κόκκινες γραμμές της έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, επιβεβαιώνοντας τις πιέσεις των δανειστών.

Την διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση θα μείνει σταθερή στις κόκκινες γραμμές της έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δ. Στρατούλης, επιβεβαιώνοντας τις πιέσεις των δανειστών.

«Θέλουν να μας λιώσουν σαν σκουλήκια; Να υποταχθούμε επειδή δεν έχουμε ρευστό και να πούμε ελάτε να υπογράψουμε ό,τι θέλετε; Είναι τακτική αυτή; Είναι παγίδα», ανέφερε ο κ. Στρατούλης στο Mega.

Επιβεβαίωσε πως οι δανειστές ζητούν να μην εφαρμοστεί η ρύθμιση για τις 100 δόσεις, διαφωνούν με την αύξηση του κατώτατου μισθού και θέλουν μείωση των συντάξεων, αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά και απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.

Ο αναπληρωτής υπουργός έκανε λόγο για οικονομικό και πολιτικό πραξικόπημα αναφερόμενος στις πιέσεις για μειώσεις μισθών και συντάξεων και πρόσθεσε πως αν επιμείνουν «δεν θα αφήσουμε τον ελληνικό λαό ξεκρέμαστο».

«Έχουμε σχέδιο για όλα τα ενδεχόμενα αλλά όταν είσαι στην τελευταία φάση της διαπραγμάτευσης δεν αποκαλύπτεις τα χαρτιά σου», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Στρατούλης επιβεβαίωσε πως υπήρξαν διαφωνίες στα κομματικά όργανα για τη διαπραγμάτευση, δεν αποκάλυψε δημοσίως το περιεχόμενο των συζητήσεων, αλλά δήλωσε ότι είναι βέβαιος πως δεν θα έλθουν μέτρα λιτότητας ενός επώδυνου συμβιβασμού, καθώς «δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε μέτρα που σκοτώνουν την οικονομία».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment