PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Παπαδημούλης: Στη Ν.Δ. έχουν πάθει βέρτιγκο


Τις αιτιάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επιστολή Τσακαλώτου στηλίτευσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 Fm».

«Έβηξε ο Σόιμπλε και κρυολόγησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και έχουν και μούτρα να κάνουν τέτοια σχόλια;» αναρωτήθηκε, προσθέτοντας: «Θυμίζω και σε σας και στον κ. Κικίλια ότι η Ν.Δ. έκανε κωλοτούμπα και ενώ έλεγε ότι θα ψηφίσει τα μέτρα για τους χαμηλοσυνταξιούχους, αρνήθηκε να τα ψηφίσει και επέλεξε αυτό το θλιβερό “παρών” επειδή αντέδρασε ο Σόιμπλε».

Ο κ. Παπαδημούλης καταλόγισε στη Ν.Δ. ότι «έχει πάθει βέρτιγκο». Όπως παρατήρησε, «Δευτέρα-Τετάρτη- Παρασκευή μας κατηγορούν ότι οδηγούμε σε ρήξη, Τρίτη- Πέμπτη-Σάββατο μας κατηγορούν ότι έχουμε υποταγεί και την Κυριακή ξεκουράζονται».

Διερωτήθηκε παράλληλα «αν ένα κόμμα όπως η Ν.Δ. που φιλοδοξεί αύριο, μεθαύριο να γίνει κυβέρνηση, αλλάζει θέση μέσα σε λίγες ώρας επειδή αντέδρασαν οι πιο ακραίοι κύκλοι των δανειστών δανειστές, πώς θα διαπραγματευτεί τα μεγάλα θέματα;».

Ο ευρωβουλευτής ανέφερε ακόμη ότι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που έχει από τον αρμόδιο επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί «77 από τα 80 προαπαιτούμενα έχουν κλείσει και στα τρία που απομένουν οι διαφορές γεφυρώνονται».

Διαβεβαίωσε παράλληλα ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από την αναστολή του ΦΠΑ στα νησιά, ούτε από το επίδομα που δόθηκε στους χαμηλοσυνταξιούχους, καθώς αυτά δεν επηρεάζουν τα δημοσιονομικά, ενώ απέδωσε δε την καθυστέρηση στη διαφωνία Σόιμπλε-ΔΝΤ για το χρέος και τα πρωτογενή πλεονάσματα.

«Διαβάζω ότι στο ΔΝΤ έχουν αποφασίσει να κρατήσουν καθυστέρηση για να ενημερωθεί η νέα διοίκηση Τραμπ», δήλωσε, σημειώνοντας ότι προσπάθησαν να φορτώσουν την εμπλοκή και την καθυστέρηση στην Ελλάδα με αφορμή τα δυο μέτρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment