PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Κουτσούμπας: Βολεύει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ η μεταξύ τους αντιπαράθεση


Στον «δικομματικό καυγά που στήνουν ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρθηκε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Όπως είπε, «η ΝΔ κληρονόμησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ένα ήδη ασφυκτικό νομοθετικό πλαίσιο για τα λαϊκά δικαιώματα, για τις εργατικές – λαϊκές ελευθερίες. Και τώρα, νόμο τον νόμο, αναβαθμίζει προς το χειρότερο αυτό το νομοθετικό πλαίσιο. Γι’ αυτό η κυβέρνηση της ΝΔ επιλέγει ως βολικό αντίπαλο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να απαντήσει αύριο -από αυτό εδώ το βήμα- στον κ. Τσίπρα για την αστυνομική βία σε βάρος πολιτών στη Νέα Σμύρνη. Τον καταλαβαίνουμε τον κ. Μητσοτάκη. Επιλέγει τον εύκολο, τον βολικό αντίπαλο» σημείωσε.

«Τι λέτε και οι δύο μαζί, πολλές φορές ακόμα και με τα ίδια λόγια: “Ομοψυχία”, “κοινωνική ειρήνη”, “όχι στον διχασμό”, “ομαλότητα” και πολλά άλλα που αποτελούν βέβαια και συνθήματα του “Νόμου και της Τάξης”» συνέχισε και συμπλήρωσε: «Όχι. Δε μπορεί να υπάρχει ομοψυχία με το άδικο, λέμε εμείς, γιατί τελικά στην άδικη και εκμεταλλευτική κοινωνία όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από την υποταγή των πολλών, των αδικημένων, των καταπιεσμένων. Δεν είναι τίποτε άλλο από την άρνηση του αγώνα, της ταξικής πάλης, η οποία θέλετε – δεν θέλετε θα υπάρχει και θα δυναμώνει.

Γιατί όταν ο ΣΥΡΙΖΑ χρεώνει την κλιμάκωση της καταστολής στις “δεξιές” και “ακροδεξιές” καταβολές της ΝΔ, αφήνει στο απυρόβλητο την ουσία, δηλαδή την ταξική, αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική που και ο ίδιος εφάρμοσε και η οποία πάντα επιβάλλεται με αυταρχισμό, καταστολή» υποστήριξε ο κ. Κουτσούμπας.

«Σας βολεύει και τους δύο η μεταξύ σας αντιπαράθεση. Τα κοκοράκια πάντα παράγουν θέαμα για το κοινό. Δεν παύουν όμως να είναι κοκοράκια…

Τα βλέπουμε καθημερινά. Ο ΣΥΡΙΖΑ να σας κατηγορεί για τις ακροδεξιές εμμονές σας κι εσείς να προσπαθείτε να παρουσιάσετε τον ΣΥΡΙΖΑ, σώνει και καλά, ως τον οργανωτή όλων αυτών των κινητοποιήσεων. Έλεος πια!» είπε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment