Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ αστική επιλογή για να προχωρήσει η «βρώμικη» δουλειά

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Αιχμές κατά της κυβέρνησης ότι «εξυπηρετεί πολλαπλά τα συμφέροντα του κεφαλαίου αυτήν την περίοδο» άφησε ο γ.γ. της Κ.Ε. του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι αποτελεί «την κατάλληλη αστική επιλογή για να προχωρήσει η “βρώμικη” δουλειά, προωθώντας τα σκληρά αντεργατικά μέτρα με πολύ μικρότερη λαϊκή αντίσταση από αυτή που θα συναντούσε μία κυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ».

«Τα περί “δίκαιης ανάπτυξης” θα ήταν ένα από τα πιο σύντομα ανέκδοτα αν δεν ήταν τραγικό», ανέφερε μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ χαρακτήρισε «προδιαγεγραμμένη» την πορεία της «αντιλαϊκής κλιμάκωσης», την οποία, όπως είπε, επιβεβαιώνει το άνοιγμα των εργασιακών, ενώ για τις «κόκκινες» γραμμές σημείωσε πως «μπορεί και πρέπει να τις χαράξει ο ίδιος ο λαός».

«Πρέπει να οργανωθούν μαζικοί και μαχητικοί αγώνες σε αντιμονοπωλιακή και αντικαπιταλιστική κατεύθυνση, με αφετηρία την άμεση αποκατάσταση του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ», τόνισε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αβραμόπουλος: Ανακλήθηκε το ένταλμα για το Qatargate – Κλείνει ο φάκελος στο Εφετείο

Peristerinews.gr Newsroom

52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»: Το Σάββατο η ομιλία Κουτσούμπα στο Πάρκο Τρίτση

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment