PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Κουτσούμπας: Να συνεχίσουν τον αγώνα οι 5μηνίτες


Τη συμπαράσταση του ΚΚΕ στους εργαζόμενους με τα πεντάμηνα προγράμματα εξέφρασε ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μετά από συνάντηση με αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συνδικάτου, Σπύρο Κωσταντά.

Ο κ. Κουτσούμπας υπογράμμισε την ανάγκη για ουσιαστική λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ιδιαίτερα για το επίδομα ανεργίας που πρέπει να τους δοθεί χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Τόνισε ότι το ΚΚΕ θα αναλάβει πρωτοβουλίες, προκειμένου ν’ αναδειχθούν και να δοθούν λύσεις στα προβλήματά τους και τους κάλεσε να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι 33.000 άτομα από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, παραμονές Χριστουγέννων, ξαναβγαίνουν στην ανεργία χωρίς επίδομα ανεργίας και χωρίς καμία άλλη στήριξη.

Επισήμαναν τους αγώνες τους το προηγούμενο διάστημα για πληρωμή των δεδουλευμένων τους, ενάντια στις άθλιες συνθήκες εργασίας, για μόνιμη και σταθερή δουλειά, επίδομα ανεργίας, όπως επίσης και το αίτημά τους να μη δουλεύει κανένας με μισθό κάτω των 751 ευρώ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment