PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Κουτσούμπας: Να προϋπαντήσουμε το 2024 με νέους, πιο δυναμικούς αγώνες


«Να δυναμώσει σε τελευταία ανάλυση το ρεύμα που υπάρχει ήδη, της αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής και να συναντηθεί με την ανατρεπτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ», ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Να προϋπαντήσουμε το 2024 με νέους, πιο δυναμικούς αγώνες για αύξηση του λαϊκού εισοδήματος, για ματαίωση πλειστηριασμών, για να δώσουμε τις μάχες ενάντια στη φοροληστεία που δέχεται ο λαός μας, για να δυναμώσουμε την πάλη και να εναντιωθούμε στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων-επιχειρήσεων των πολυεθνικών, για την προστασία του δημόσιου συστήματος υγείας και πρόνοιας, την προστασία της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που χωλαίνει σ’ όλη τη χώρα και πολύ περισσότερο στην Ήπειρο την οποία εσείς σήμερα εκπροσωπείτε» δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας στα μέλη της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας που είπαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό.

Παράλληλα πρόσθεσε: «Να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη με όλους τους λαούς του κόσμου, με όλους τους αδικημένους αυτής της κοινωνίας, να σταματήσει το μακελειό των πολέμων και των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων».

«Να δυναμώσει σε τελευταία ανάλυση το ρεύμα αυτό που υπάρχει ήδη, της αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής και να συναντηθεί με την ανατρεπτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ», συμπλήρωσε ο κ. Κουτσούμπας.

Η χορωδία της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια, ενώ ο γνωστός ηπειρώτης τραγουδιστής Σάββας Σιάτρας με την ορχήστρα του τραγούδησε τραγούδια της Ηπείρου, τα οποία χόρεψε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Ηπειρωτών του Δήμου Χαϊδαρίου, μαζί με μέλη του ΔΣ της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας και τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αντάλλαξε δώρα με τα μέλη του ΔΣ της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment