Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Κουτσούμπας: Να εξασφαλιστούν οι εργαζόμενοι στα κανάλια

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Να εξασφαλιστούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στα κανάλια ζητεί ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρης Κουτσούμπας, σχολιάζοντας τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Το τοπίο γίνεται πιο ανασφαλές για τους εργαζόμενους», ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας, εκφράζοντας την άποψη ότι έγινε «πολύ κακό για το τίποτα» και εκτιμώντας ότι δεν θα υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο.

Κληθείς να σχολιάσει τη συνταγματικότητα της διαδικασίας, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ ανέφερε: «Ας το λύσουν οι συνταγματολόγοι (…) Παραβιάστηκε η στοιχειώδης νοημοσύνη του λαού».

Σχολιάζοντας, τέλος, τις περικοπές στις συντάξεις, ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε ότι «το μνημονιο και η πολιτική της κυβέρνησης οδηγούν όλο και περισσότερο στα τάρταρα τον ελληνικό λαό».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εκδόθηκε NAVTEX για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Πέρασε το νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες – Οι νέες δικλείδες προστασίας

Peristerinews.gr Newsroom

Κ. Μητσοτάκης: Μόνιμες αυξήσεις στις συντάξεις και 400 ευρώ – Μείωση ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment