PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Κουτσούμπας: Μία ακόμη παρτίδα αντιλαϊκών προαπαιτούμενων


Για «μία ακόμη παρτίδα αντιλαϊκών προαπαιτούμενων» έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στη Βουλή για το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.

Πρόκειται, υπογράμμισε για μία «συμφωνία που φέρνει το ξεσπίτωμα χιλιάδων λαϊκών οικογενειών, νέους φόρους και εκβιασμούς στους πολίτες για να πληρώσουν». Παράλληλα, συνέχισε, είναι «συμφωνία – λαιμητόμος, η οποία αποτελεί προϋπόθεση για να μπορούν με σιγουριά οι ξένοι μονοπωλιακοί όμιλοι να ξέρουν ότι μπορούν να κερδοσκοπήσουν».

«Το έργο προαπαιτούμενα έχει παιχθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Πρόκειται για μέτρα σκληρής δημοσιονομικής προσαρμογής για να χρηματοδοτηθεί η χώρα από τις άλλες καπιταλιστικές χώρες, αλλά και για καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας και υπενθύμισε ότι «κάθε φορά η κυβέρνηση σκαρφίζεται κάτι για να ξεγελάσει το λαό. Τώρα το παραμύθι λέγεται διαπλοκή που προσπαθεί μα μας ανατρέψει. Μόνο που το παραμύθι δεν έχει δράκο γιατί την ίδια στιγμή εξασφαλίζουν φοροαπαλλαγές και κοινοτικές επιδοτήσεις από το πακέτο Γιούνκερ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment