Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Κουτσούμπας: Η κατάσταση δεν πάει άλλο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

«Οι υποσχέσεις από τη ΔΕΘ του κ. Τσίπρα για ανάπτυξη αφορά μόνο σε λίγους μονοπωλιακούς ομίλους στο μεγάλο κεφάλαιο που θα δουν ξανά τα κέρδη τους να εκτοξεύονται στα ύψη δίνοντας και ένα ξεροκόμματο, ένα πιάτο φαΐ στην πιο ακραία φτώχεια», δήλωσε ο γ.γ. της Κ.Ε. του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, εν όψει των εγκαινίων της ΔΕΘ.

«Για όλους τους υπόλοιπους για την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα, οι οποίοι θα εξακολουθούν να βασανίζονται, θα εξακολουθούν υπάρχουν τα αντιλαϊκά μέτρα, θα εξακολουθούν να γίνονται μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς, θα εξακολουθούν να μπαίνουν λουκέτα και να γίνονται κατασχέσεις και πλειστηριασμοί σε μικρές επιχειρήσεις, θα συνεχίζεται η άγρια δυσβάσταχτη φορολογία» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας.

Όπως είπε, «η κατάσταση δεν πάει άλλο, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξακολουθεί να ικανοποιεί το μεγάλο κεφάλαιο, την Ε.Ε., τους εταίρους και συνεχίζει να ματώνει το λαό μας. Συνεχίζει την ίδια πολιτική που έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, η Ν.Δ. με το ΠΑΣΟΚ».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αβραμόπουλος: Ανακλήθηκε το ένταλμα για το Qatargate – Κλείνει ο φάκελος στο Εφετείο

Peristerinews.gr Newsroom

52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»: Το Σάββατο η ομιλία Κουτσούμπα στο Πάρκο Τρίτση

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment