PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Κουτσούμπας: Αδυνατίζει η κυβερνητική πλειοψηφία


Αδιέξοδη και χωρίς σχέδιο χαρακτήρισε την πολιτική της κυβέρνησης ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επισημαίνοντας μάλιστα ότι «αδυνατίζει η κυβερνητική πλειοψηφία, αλλά μπορεί η κυβέρνηση να βρει ‘φτερούγες’ στον Λεβέντη, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ».

Μιλώντας στο Mega ο γ.γ. του ΚΚΕ σημείωσε ότι ακόμη και με νέες εκλογές, «πάλι μια αντιλαϊκή πολιτική θα υλοποιηθεί».

Ο ίδιος είπε ότι είναι λογικό μετά από τις εκλογικές αναμετρήσεις να υπάρχει μια ανοχή, ενώ συνέχισε πως δεν φαίνεται κάποια άλλη πολιτική διέξοδος ή λύση. Είναι επίσης πολύ νωπή η διακυβέρνηση των προηγούμενων. Αδιέξοδα πάντως δεν υπάρχουν, αρκεί ο λαός να αποφασίσει να δείξει τη δύναμή του.

Αναφερθείς στις κινητοποιήσεις ομάδων εργαζομένων, ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να δυσφημίσει κάθε κατηγορία εργαζομένων που διεκδικεί το δίκιο της. «Δεν μπορείς να χτυπάς του αγρότες ή τους εργάτες και την ίδια ώρα να λές ότι δεν είναι εντολή του πρωθυπουργού. Όταν αναπτύσσεται η κινητοποίηση και έχεις τα ΜΑΤ οπλισμένα είναι λογικό να χρησιμοποιούν αυτά τα μέσα. Η πολιτική του Μαξίμου είναι ‘καρότο και μαστίγιο’» είπε μεταξύ άλλων.

Με αφορμή τα επεισόδια κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων στη Θεσσαλονίκη, ο ίδιος υπογράμμισε ότι το αγροτικό κίνημα έχει πλέον την εμπειρία να αποτρέψει φαινόμενα παρείσφρησης ξένων στοιχείων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment