PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δ. Κελάφας: «Περήφανοι για πάντα»


Ο επικεφαλής της παράταξης «Περιστέρι για όλους», Δημήτρης Κελάφας, απέστειλε επιστολή σχολιάζοντας τα ποδοσφαιρικά κατορθώματα του Ατρόμητου.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Περιστέρι για όλους», Δημήτρης Κελάφας, απέστειλε επιστολή σχολιάζοντας τα ποδοσφαιρικά κατορθώματα του Ατρόμητου:

“Σε δύσκολες μέρες ντροπής ή ταπείνωσης ο Ατρόμητος συνεχίζει να μας κάνει να αισθανόμαστε περήφανοι. Μέσα σε κλίμα μελαγχολίας μας προσκαλεί σε γιορτές, σε περίοδο εθνικής απογοήτευσης μας κάνει να ονειρευόμαστε.

Ο Ατρόμητος χειροκροτήθηκε και εκτιμήθηκε από τους αντιπάλους του την φετινή σαιζόν και αυτό το …τρόπαιο, είναι το πιο περιζήτητο στον δύσκολο και απαιτητικό χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο δεύτερος τελικός μέσα σε ένα χρόνο τοποθετεί τους φίλους του, ανάμεσα σε δύο διαφορετικά και αντίθετα συναισθήματα, στο δυσάρεστο της απώλειας του κυπέλλου και στο ευχάριστο συναίσθημα της αναμονής της επόμενης επιτυχίας.

Είναι φανερό. Ο Ατρόμητος άλλαξε επίπεδο. Και όλοι εμείς σε αυτή την πόλη είμαστε και πάλι σε θέση όχι πλέον σαν ευχή αλλά σαν περιγραφή να επαναλάβουμε για αυτόν τον περσινό τίτλο μας «Περήφανοι για πάντα»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΛΑΦΑΣ”

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment