PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δ. Κελάφας: «Εμείς τα λέγαμε»


Η παράταξη «Περιστέρι για όλους», εξέδωσε ανακοίνωση για τα οικονομικά του Δήμου Περιστερίου.

Η παράταξη «Περιστέρι για όλους», εξέδωσε ανακοίνωση για τα οικονομικά του Δήμου Περιστερίου:

«Από γνωστή πρωινή εκπομπή, σφυροκοπηθήκαμε ανελέητα ένα καλοκαίρι και ένα φθινόπωρο, ακούγοντας και βλέποντας τον Δήμαρχο Περιστερίου να επιχειρεί να πείσει ότι το Περιστέρι είναι παράδειγμα οικονομικής διαχείρισης.

Και αν ο κόσμος τελικά πείστηκε, το Υπουργείο Εσωτερικών, λίγους μήνες μετά, ήρθε να επιβεβαιώσει όλους τους φόβους και ανησυχίες μας τις οποίες καταθέσαμε προεκλογικά και μετεκλογικά στους πολίτες.

Δια στόματος Γιάννη Ραγκούση και με κριτήριο την πιο αξιόπιστη βάση οικονομικών δεδομένων της χώρας, ο Δήμος Περιστερίου συμπεριλαμβάνεται πλέον στους 58 πιο ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ Δήμους, καθώς το συνολικό χρέος τους είναι μεγαλύτερο από το 100% των τακτικών ετήσιων εσόδων τους.

Και αν ενδεχομένως ο Δήμαρχος υπερηφανευτεί που τελικά ο Δήμος πήρε την Τρίτη κατά σειρά ένδειξη χρώματος πορτοκαλί και αν ακόμα επιχειρήσει να αυξήσει λογιστικά τα έσοδα για να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, το (αυτοδιοικητικό) μνημόνιο βρίσκεται προ το πυλών γιατί πλέον είναι αργά για όλους όσους επί σειρά ετών ενεπλάκησαν στην μεγαλύτερα κακοδιαχείριση και έφεραν στα πρόθυρα χρεοκοπίας την χώρα.

Δυστυχώς αν εξαιρέσουμε το πάγωμα κάποιων κωδικών δημοσίων σχέσεων (των οποίων η κατάχρηση μας κατέστρεψε οικονομικά και επιβάλλεται να διακοπούν άμεσα) και την μείωση επιτοκίων κάποιων δανείων που θα μας ανακουφίσουν από τα βαριά τοκοχρεολύσια, όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα εξυγίανσης (που όπως όλα δείχνουν θα εφαρμοστεί στο Δήμο μας) θα φέρει περισσότερο φτώχεια στους συμπολίτες μας που ήδη πλήττονται σφόδρα, από την οικονομική κρίση και το μνημόνιο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment