PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Cosmogym 2014 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου


Το Cosmogym 2014 θα διεξαχθεί από 18-22 Ιουνίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» (οδός Τζων Κέννεντυ και Γιαννιτσών).

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία στις 15 Μαΐου 2014 οι δηλώσεις για το Cosmogym Festival and Contest.

Τα πρώτα στατιστικά στοιχεία που προκύπτουν είναι εντυπωσιακά. Συνολικά έχουν δηλωθεί 4.678 αθλητές και αθλήτριες (περίπου 1100 περισσότεροι από πέρυσι) από 95 ομάδες από την Ελλάδα, Γερμανία, Σκωτία και Ισραήλ.

Κατά την διάρκεια των 5 ημερών της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν συνολικά 256 γυμναστικά προγράμματα συνολικής καθαρής διάρκειας πάνω από 16 ώρες.

Για μια ακόμα χρονιά θα παρακολουθήσετε το μεγαλύτερο και μαζικότερο γεγονός της Γυμναστικής για Όλους στην Ελλάδα το “Cosmogym 2014”.

Μία διοργάνωση που πληροί όλες τις προϋποθέσεις και διεθνείς προδιαγραφές ανάλογων γυμναστικών γεγονότων ευρωπαϊκής και παγκόσμιας εμβέλειας.

Η διαδικασία της αξιολόγησης του διαγωνιστικού μέρους είναι κάτω από την επιστημονική επίβλεψη ομάδας καθηγητών των Τμημάτων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το Cosmogym 2014 θα διεξαχθεί από 18-22 Ιουνίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» (οδός Τζων Κέννεντυ και Γιαννιτσών).

Η επίσημη τελετή έναρξης της διοργάνωσης είναι την Τετάρτη 18 Ιουνίου και ώρα 19:30.

Οι ώρες έναρξης είναι στις 16:00 την Τετάρτη Πέμπτη και Παρασκευή και 10:30 το Σάββατο και Κυριακή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment