PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Χτυπούσε και λήστευε ηλικιωμένες στη Δυτική Αττική



Συνελήφθη ένας θρασύτατος 61χρονος, ο οποίος με το πρόσχημα ότι εργάζεται στην Πρόνοια έμπαινε σε σπίτια ηλικιωμένων γυναικών και, χρησιμοποιώντας σωματική βία, τις λήστευε!

Συνελήφθη ένας θρασύτατος 61χρονος, ο οποίος με το πρόσχημα ότι εργάζεται στην Πρόνοια έμπαινε σε σπίτια ηλικιωμένων γυναικών και, χρησιμοποιώντας σωματική βία, τις λήστευε! Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής τον συνέλαβαν στις 19/4/2012 στη Φυλή, ενώ λίγο πριν είχε αφαιρέσει από ένα θύμα του 650 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης είχε συνεργούς σε κάποιες περιπτώσεις δύο γυναίκες, ενώ στις ληστείες του παρουσιαζόταν, εκτός από υπάλληλος της Πρόνοιας, ως δημοτικός υπάλληλος ή ως εκπρόσωπος εκκλησιαστικών ενοριών! Συνολικά είχε διαπράξει το τελευταίο εξάμηνο 18 κλοπές, όλες στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Η λεία των κλοπών αυτών μάλιστα ανέρχεται στο ποσό των 95.500 ευρώ! Στην κατοχή του καθώς και στην οικία του βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:

• δεκαεπτά ρολόγια χειρός
• διάφορα κοσμήματα
• το χρηματικό ποσό των 1.365 ευρώ
• τρία κινητά τηλέφωνα
• ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Μπουνιές και κλωτσιές μεταξύ οδηγών στη μέση της Θηβών (vid)

Peristeri News

Ασπρόπυργος: Οδηγός λεωφορείου βίασε εργαζόμενη

Peristeri News

Η Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου γιόρτασε τα 50 χρόνια της (pics)

Peristeri News

Leave a Comment