PeristeriNews.gr
Δημοτικά

«Χθες το βράδυ βρέθηκα σε μια Ευρωπαϊκή πόλη που λέγεται Περιστέρι»


Για μια ακόμα φορά το Περιστέρι έγινε δέκτης εξαιρετικών σχολίων και κριτικών από κατοίκους άλλων περιοχών που το επισκέπτονται.

Τα e-mail που καταφθάνουν στο PeristeriNews.gr είναι δεκάδες και κατά πλειοψηφία με αρκετά θετικά σχόλια. Ξεχωρίσαμε ένα από αυτά από τον Βασίλη και τη Στέλλα, δυο επισκέπτες της πόλης μας από τον Άλιμο, και το δημοσιεύουμε:

Χθες το βράδυ βρέθηκα για μερικές ώρες σε μια Ευρωπαϊκή πόλη που λέγεται Περιστέρι και την οδηγεί την τελευταία 20ετια ένας ικανότατος άνθρωπος που λέγεται κύριος Ανδρέας Παχατουρίδης.

Απολαύσαμε νησιώτικους χορούς από όλη την Ελλάδα από τα ΚΑΠΗ Περιστερίου, ντυμένα με τις τοπικές νησιώτικες φορεσιές, σε ένα πανέμορφο Πάρκο που αξίζει να το επισκεφτεί κανείς και να θαυμάσει από τα αγάλματα μέχρι τους χώρους αναψυχής.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η απόλυτη καθαριότητα, η έλλειψη σωρών σκουπιδιών, παντελής απουσία μουτζουρωμάτων στο όνομα χουλιγκάνων και γενικά ένα περιβάλλον που με ταξίδεψε Ευρώπη και με έκανε να λυπηθώ σκεπτόμενος ότι μια μεσοαστική εργατική περιοχή αξίζει να βαθμολογηθεί με 10 ενώ το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας με τόσους οικονομικούς πόρους από Κρουαζιέρα μέχρι μαρίνες, ακριβά καταστήματα και κυριλέ καταστήματα εστίασης, διασκέδασης κλπ., ήταν πνιγμένο σε βουνά σκουπιδιών πασπαλισμένων με ασβέστη (sic) ενώ για να στρίψεις σε δρόμο πρέπει να γυρίσεις φλυτζάνι στις περισσότερες σημάνσεις που είναι σκεπασμένες από αυτοκόλλητα οπαδών ομάδων ενώ οι διαλυμένες κολώνες φωτισμού από τον Σταύρο και πέρα σου θυμίζουν Βομβάη της περασμένης 40ετιας.

Το κερασάκι ήταν το πλήθος των σκουπιδιών που επέπλεε στην θάλασσα για να ταξιδέψει μέχρι τα αφικνούμενα κρουαζιεροπλοια σαν επιτροπές υποδοχής.

Συγχαρητήρια για την ποιότητα ζωής που παρέχετε στους δημότες σας χάρις στις άοκνες προσπάθειες σας.

Βασιλης – Στελλα από Αλιμο

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment