PeristeriNews.gr
Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Εκτός νόμου να τεθεί το ΠΑΣΟΚ


Αναφέρει, σε ανακοίνωση της, η Χρυσή Αυγή, απαντώντας στις σημερινές δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος προανήγγειλε σήμερα πρωτοβουλία που «θα αναδεικνύει τη Χρυσή Αυγή ως αντισυνταγματικό κόμμα».

«Εκτός νόμου να τεθεί το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα της μίζας, της απάτης και της διαφθοράς» αναφέρει, σε ανακοίνωση της, η Χρυσή Αυγή, απαντώντας στις σημερινές δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος προανήγγειλε σήμερα πρωτοβουλία που «θα αναδεικνύει τη Χρυσή Αυγή ως αντισυνταγματικό κόμμα».

«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο, που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων. Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα της διαφθοράς, της μίζας, της διαπλοκής και του μνημονίου, καταδικασμένο από τον ελληνικό λαό στο περιθώριο της δημόσιας ζωής. Αν ο Βενιζέλος και η παρέα του θέλουν να… θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή καλά θα κάνουν να βιαστούν, γιατί σύντομα θα βρίσκονται στο 0% και δεν θα έχουν ούτε κόμμα, ούτε γραφεία, ούτε βουλευτές για να μας διασκεδάζουν με ανάλογες γραφικές δηλώσεις. Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα δεν θα έχουν ούτε την προσωπική τους ελευθερία, έχοντας ήδη εμπλακεί σε τεράστια σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment