PeristeriNews.gr
Editorial

Χρόνια πολλά μητέρα!


Αν υπάρχει ένα πράγμα που έχει μια καθολική έννοια είναι η αγάπη μιας μητέρας.

Δεν είναι τυχαίο που έχει καθιερωθεί ως ημέρα γιορτής της μητέρας η 2η Κυριακή του Μάη. Για μια τόσο σημαντική και γεμάτη από όμορφα και δυνατά συναισθήματα γιορτή, ακόμη και η φύση θα έπρεπε να είναι γεμάτη από τα αμέτρητα χρώματα και αρώματα των ολάνθιστων λουλουδιών.

Ξέρω πως ίσως υπάρχουν παιδιά, νέοι ή ακόμη και ηλικιωμένοι, που δυστυχώς δεν μπόρεσαν να γνωρίσουν το μεγαλείο της ψυχής της μάνας και ήταν υποχρεωμένοι να διαβούν το μονοπάτι της ζωής χωρίς την πολύτιμη παρουσία της.

Σε εκείνους εύχομαι να βρήκαν ή να βρουν την δύναμη να συγχωρήσουν και να προσπαθήσουν στην δική τους οικογένεια να δώσουν απλόχερα όλα εκείνα τα συναισθήματα που οι ίδιοι στερήθηκαν.

Για όλους τους άλλους ελπίζω να γνωρίζουν πως η ζωή μιας μητέρας είναι γεμάτη από ευθύνες, άγχος, ανησυχίες, θυσίες, ερωτηματικά, καρδιοχτύπια, προβλήματα αλλά και από απέραντη αγάπη, που χαρίζει στα παιδιά της χωρίς αντάλλαγμα και πρωταρχικός της στόχος είναι μέσα στα μάτια τους να βλέπει να καθρεφτίζεται μόνο η ευτυχία.

Ας πούμε λοιπόν χρόνια πολλά σ’ όλες τις μανούλες του κόσμου και ένα μεγάλο ευχαριστώ που υπάρχουν για να μας θυμίζουν την δύναμη της ανιδιοτελούς αγάπης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι μας έμαθαν οι φετινές δημοτικές εκλογές

Peristeri News

Ζούμε στη χώρα που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει

Peristeri News

Και όταν τα κάψετε όλα τι θα έχετε να κάψετε μετά;

Peristeri News

Leave a Comment