PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Χριστουγεννιάτικο νεανικό τουρνουά του ΣΟ. Περιστερίου



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Χριστουγεννιάτικο νεανικό τουρνουά του ΣΟ. Περιστερίου που έγινε από 21 έως 23 και 27 έως 30 Δεκεμβρίου 2014 στο εντευκτήριο του συλλόγου.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Χριστουγεννιάτικο νεανικό τουρνουά του ΣΟ. Περιστερίου που έγινε από 21 έως 23 και 27 έως 30 Δεκεμβρίου 2014 στο εντευκτήριο του συλλόγου.

Το τουρνουά διεξήχθη με ελβετικό σύστημα 7 γύρων και χρόνο σκέψης 90 λεπτά με προσθήκη 30΄΄για κάθε κίνηση από την πρώτη κίνηση. Συμμετείχαν 30 σκακιστές και σκακίστριες, ηλικίας κάτω των 14 ετών . Πολύ θετική εντύπωση άφησαν όλοι οι νεαροί σκακιστές με την άψογη αθλητική συμπεριφορά τους και ιδίως οι πολύ νεαροί σκακιστές που πήραν πρώτη φορά μέρος σε αγώνες.

Πρώτος νικητής γενικής κατάταξης ανακηρύχθηκε ο Αριστείδης Γκούντουβας με 6,5β, δεύτερος ο Νικόλαος Κρασσάς με 6β και τρίτος ο σκακιστής του Πανιωνίου Ροδόλφος Σταματίου με 5β

Στην κατηγορία των κοριτσιών γενικής κατάταξης πρώτη νικήτρια ανακηρύχτηκε η Ζωή Παρασκευοπούλου με 4,5β αργυρό μετάλλιο στην σκακίστρια του ΣΣ Σύρου Μαρία Νικολέτα Κατσαρού με 4β και χάλκινο στην Ευανθία Κρασσά με 3,5β.

Πρώτη στην κατηγορία κάτω των 14 ετών αναδείχθηκε η Κλεοπάτρα Φώτου με 4β με δεύτερο τον Ιωάννη Καλλέργη με 4β και τρίτο τον Σταύρο Αναστασίου με 3,5β.

Πρώτος στην κατηγορία κάτω των 10 ήρθε ο Αντώνης Σγαρδάς με 4β δεύτερο τον Νίκο Καραγιώργο με 4β και τρίτο τον Μανώλη Βούρο με 4β

Τέλος στη κατηγορία κάτω των 8 ετών πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο σκακιστής του ΣΜΣ Ελευσίνας Σπυρίδων Χαρτοφύλακας με 4,5β με δεύτερο τον Κυριάκο Τσουρέκα με 4,5β και τρίτο τον Αντώνη Δαφερέρα με 3,5β

Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Η τελική βαθμολογία, στατιστικά κλπ στο ΕΔΩ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι έκανε το 2-0 στη σειρά με τον Κολοσσό και πέρασε στα ημιτελικά (vid)

Peristeri News

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Leave a Comment