PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης και Αλληλεγγύης στα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου


Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου έρχονται κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου έρχονται κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, προσφέροντας μια μεγάλη αγκαλιά υποστήριξης και ένα χαμόγελο ζεστασιάς, με το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar που διοργανώνουν για 8η συνεχή χρονιά, στις 6, 7 και 8 Δεκεμβρίου, στο χώρο του σχολείου.

Με στόχο την προσφορά φαρμάκων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, και την οικονομική ενίσχυση φορέων και ανθρωπιστικών οργανώσεων, υποστηρίζουν:

Τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Περιστερίου, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, Πετρούπολης,

Ιλίου, Αγίας Βαρβάρας –Κορυδαλλού.

Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Τους Γιατρούς του Κόσμου.

Τη Unicef.

Το Ειδικό Σχολείο Ιλίου.

Τον σύλλογο «Θεόφιλος»

Στην τριήμερη Χριστουγεννιάτικη αγορά του σχολείου μπορεί να βρει κανείς σε πολύ προσιτές τιμές, δώρα και στολίδια, χειροποίητες δημιουργίες, όπως κεραμικά, γούρια, στεφάνια, χειροποίητα κοσμήματα, κατασκευές από τσόχα και πηλό, αλλά και χριστουγεννιάτικα γλυκά, βιβλία, παιχνίδια, αξεσουάρ κ.α.

Ένα πλήθος εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν με πολύ κέφι και μεράκι γι’ αυτό το τριήμερο, υπόσχονται να δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους: Θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, αθλητικά τουρνουά και συναντήσεις, ποδηλατικός γύρος, κυνήγι θησαυρού, πνευματικά και ηλεκτρονικά παιχνίδια, ρομποτική και πολλές άλλες εκπλήξεις. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν η παράσταση κουκλοθεάτρου από την ομάδα «Φτουξελευτερία», η διαδραστική παράσταση του «Αγγλικού Θεάτρου» Sherlock Holmes is back, και η παράσταση standup comedy με τον γνωστό κι αγαπημένο Γιώργο Χατζηπαύλου, ο οποίος υπόσχεται να δώσει απαντήσεις στα… πιο βαθιά υπαρξιακά μας ερωτήματα

Τέλος, οι μικροί φίλοι του σχολείου, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωί, θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν δύο πολύ διάσημους φίλους τους, από το αγαπημένο κανάλι των παιδιών το Nickelodeon, τον Μπομπ Σφουγγαράκη και τη Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΒΑΖΑΑR 2013

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Σ. ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 112-114 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/12 18.00-22.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/12 10.00-22.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/12 10.00-17.00

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επιλέξετε εδώ ενώ και κράτηση θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του σχολείου, χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία:

Τηλ.: 211-5002300 κ. Πέρσα Λούπη, ώρες 17.00-20.00 μ.μ.

Ε-mail: info@avgouleaschool.gr

http: www.avgoulea.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Peristeri News

Πότε λήγουν οι παλιές ταυτότητες

Peristeri News

Leave a Comment