PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Χρειάζονται άλλες αποδείξεις;


Μια μεγάλη ομάδα ή πιο σωστά μία υγιής ομάδα πρέπει να ξέρει να διαχειρίζεται τόσο τα άσχημα όσο και τα θετικά της αποτελέσματα. Οφείλει να γνωρίζει πού πάσχει ακόμα και στις νίκες, ώστε να μην κρύβονται τα πραγματικά της προβλήματα κάτω από το χαλί των επιτυχιών, επιδιώκοντας τη βελτίωση.

Το αν ο Ατρόμητος έχει πάρει τα ποδοσφαιρικά του μαθήματα στο διάστημα του τελευταίου διμήνου, που τα έχει ζήσει όλα, από τη νίκη στην Τούμπα σκοράροντας τέσσερις φορές, μέχρι τη χθεσινή παράδοση στον Πλατανιά που αγνοούσε τη νίκη εδώ και 9 αγωνιστικές θα φανεί στην περίοδο της διακοπής.

Ναι, μια ήττα με τέτοιο τρόπο στην οποία δεν μπορείς καν να επικαλεστείς το αμφίβολο της επίτευξης του πρώτου γκολ, δεν αφήνει πολλά περιθώρια να σκεφτεί κανείς τα θετικά. Μηδέν πάθος, μηδέν θέληση, μηδέν δικαιολογίες. Ωστόσο, αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχουν δώσει σε τεχνική ηγεσία και διοίκηση τις απαραίτητες ενδείξεις που φτάνουν σε σημείο… αποδείξεων ότι στο ρόστερ επιβάλλεται τόνωση ποσότητας και ποιότητας.

Όλα αυτά εφόσον ο στόχος είναι η πεντάδας και πραγματικά υπάρχει πρόθεση ανταγωνισμού ομάδων που θα έχουν την ίδια προοπτική, όπως η Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος, αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης στον οποίο θα γίνουν μεταγραφές στις θέσεις που εντοπίζεται όλο αυτό το διάστημα πρόβλημα.

Αν ισχύει κάτι διαφορετικό, τότε το πιο ειλικρινές θα ήταν να υπάρξει η παραδοχή ότι η δυνατότητα του μπάτζετ φτάνει μέχρι ενός ορισμένου σημείου και ότι παρά τις σκέψεις περί του αντιθέτου που γέννησαν οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα μέχρι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο στόχος της 5άδας αποτελεί μια υπέρβαση και δεν μπορεί να εμφανιστεί σε πρώτο πλάνο.

Για τις θέσεις που επιβάλλεται ενίσχυση, ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του άποψη, τη δική του οπτική γωνία, αλλά η κοινή συνισταμένη είναι ότι ο Ατρόμητος σε κάθε περίπτωση χρειάζεται μεταγραφές. Αυτός που είναι υπεύθυνος να εισηγηθεί τις προτάσεις του είναι ο Γιώργος Κορακάκης, δικαίωμα το οποίο έχει αποκτήσει δικαίως και επιπλέον εκείνος είναι ο προπονητής γνωρίζοντας απόλυτα πού επιβάλλεται ενίσχυση στο υλικό του.

Ελαφρυντικά για την καθίζηση των τελευταίων δύο αγωνιστικών σαφώς και υπάρχουν και κανείς δεν τα παραγνωρίζει. Συνεχόμενα ματς εκτός έδρας, αφού και το εντός ήταν χωρίς κόσμο, τραυματισμοί και κόπωση συνθέτουν το «παζλ» της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί. Ωστόσο, τόσο οι τραυματισμοί είναι στο πρόγραμμα ενός ποδοσφαιρικού οργανισμού, όσο και η κόπωση αναμένεται να είναι η ίδια και μεγαλύτερη από τη στιγμή που και εμβόλιμες αγωνιστικές έχουν οριστεί, αλλά και συνέχεια στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, που αποτελεί πρωταρχικό στόχο.

Περισσότερο για το θέμα της ενίσχυσης θα προκύψουν εντός των επόμενων 24ωρων και εκεί θα φανεί αν το μήνυμα που εστάλη από τα Περιβόλια με τον πιο σκληρό τρόπο έχει ληφθεί από τα άτομα που πρέπει.

Υ.Γ.: Το θετικό της όλης υπόθεσης είναι η στάση του προπονητή που -ευτυχώς- δεν έψαξε δικαιολογίες στον τρόπο με τον οποίο επιτεύχθηκε το πρώτο γκολ. Αν μη τι άλλο είναι ένα σωστό βήμα στη νοοτροπία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment